Fotbalistul dorit cu insistență de Dinamo a semnat cu alt club! Unde va juca în sezonul următor

Andreas Calcan calcan Dinamo Transfer Ungaria Fotbal extern Fotbalistul dorit cu insistență de Dinamo a semnat cu alt club! Unde va juca în sezonul următor
Alecu Mihai
Data publicarii: Marti 20 Iulie 2021, 16:51
Data actualizarii: Marti 20 Iulie 2021, 16:54

"Câinii" încă au interdicție la transferuri.

În presă s-a vorbit de interesul dinamovistiilor pentru mai mulți fotbaliști rămăși liberi de contract , iar printre aceștia se numără și Andreas Calcan, mijlocașul ofensiv crescut de "U" Cluj care a mai trecut și pe la Viitorul și Poli Iași. Acesta a tot așteptat să se rezolve problemele la Dinamo, însă răbdarea i s-a dus și a preferat să semneze cu Mezőkövesd-Zsóry SE, formație din prima liga maghiară.

"Sunt mulțumit că am semnat cu Mezokovesd, e un pas bun pentru mine, e un club care îmi oferă posibilitatea să progresez. Sunt condiții foarte bune în Ungaria, echipele au crescut mult din toate punctele de vedere, se investește foarte mult în infrastructură. Sper că venirea mea aici să fie un pas bun și intermediar către un transfer într-un campionat mai puternic.

Mezokovesd este o echipă de primele cinci, cu trei jucători la echipa națională la EURO 2020, pregătită de fostul selecționer Attila Pinter, un antrenor care m-a dorit mult și care a insistat că eu să vin la echipă. Este un tehnician experimentat, care mă va ajută cu siguranță să progresez.

Ne dorim să facem performanță, asta înseamnă să terminăm pe podium, să participăm într-o cupă europeană și, de ce nu, să câștigăm un trofeu sau să jucăm măcar o finală de Cupă", a declarat Andreas Calcan, pentru ProSport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!