"Cainii" rateaza una din tinetele verii! Nu a mai dorit sa astepte si a decis sa semneze cu o formatie din Ungaria

Dinamo Andreas Calcan calcan DDB Transfer Superliga "Cainii" rateaza una din tinetele verii! Nu a mai dorit sa astepte si a decis sa semneze cu o formatie din Ungaria
Alecu Mihai
Data publicarii: Sambata 17 Iulie 2021, 21:20
Data actualizarii: Sambata 17 Iulie 2021, 21:23

Dinamovistii inca au interdictie la transferuri.

Dinamo nu a avut voie sa faca transferuri pentru noul sezon, iar Dario Bonetti va avea o misiune aproape imposibila pana situatia nu se va rezolva. Dupa ce s-a vorbit de posibilele tinte ale "cainilor", una dintre aceste, Andreas Calcan, s-a saturat sa astepte si va semna cu o formatie din prima liga din Ungaria.

Liber de contract din aprilie, dupa ce s-a despartit de Poli Iasi, fotbalistul crescut de "U" Cluj era inteles cu Dinamo si se astepta doar permisiunea TAS de a face transferuri, insa aceasta a intarziat, iar jucatorul s-a saturat de asteptare si a acceptat alta oferta.

Dario Bonetti are mari probleme in alcatuirea echipei pentru meciul cu FC Voluntari. In afara fotbalistilor deja plecati, nu se va putea baza nici pe Marco Ehmann (20 de ani). "Cainii" raman cu un singur fundas central in lot, Deniz Giafer (20 de ani), promovat de la echipa a doua a clubului.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!