Dinamo Iuliu Muresan Superliga Explicația incredibilă a lui Iuliu Mureșan, legat de echipamentele lui Dinamo! Au jucat în verde, deoarece nu are suficiente tricouri roșii

De ce a jucat Dinamo în verde în meciul cu Voluntari. Explicația lui Iuliu Mureșan

Dinamo a trecut de FC Voluntari, cu scorul de 3-2, luni seara, după tripla reușită de Deian Sorescu. Meciul a contat pentru prima etapă a Ligii 1.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Marti 20 Iulie 2021, 11:15
Data actualizarii: Marti 20 Iulie 2021, 12:02

Clubul antrenat de Dario Bonetti a purtat, la acest meci, echipamentul verde, de deplasare, deși meciul s-a jucat pe teren propriu. După meci, Iuliu Mureșan, administratorul specail al lui Dinamo, a spus, după meci, că echipa nu dispune de suficiente tricouri roșii: "Vreți să vă spun adevărul? Nu aveam destule tricouri roșii, au venit abia joi și nu am apucat să le inscripționăm. E adevărul, așa-mi place, trebuie să fim deschiși". 

Pe langă cele două echipamente, cel roșu și cel verde, Dinamo mai are și un kit special. Pe 16 iulie, la conferință de presă, unde Dario Bonetti a fost investit că noul antrenor, Daniel Sendre, reprezentantul DDB a prezentat echipamentul de joc pe care 'câinii' îl vor purta în meciurile din deplasare. Pe lângă culoarea neagră, tricoul are ceva specific, numele a 2 000 de suporteri-acționari care au cotizat și au menținut Dinamo în viață. 

  • Explicația incredibilă a lui Iuliu Mureșan, legat de echipamentele lui Dinamo! Au jucat în verde, deoarece nu are suficiente tricouri roșii

"Este tricoul prin care cotizantii DDB au intrat în istoria lui Dinamo. Sunt aproape 2 000 de suporteri pasionați. Vorbim de 490 de lei plus taxele poștale. S-au strâns astfel, 200 de mii de euro, la care se adaugă cei 1 milion 200 de mii de euro. Din acești 200 000 de euro, DDB a plătit Saftica și salariile.

Nu facem atlceva decată să luăm cioburile de pe jos și să facem din Dinamo un întreg. În utlimele 3 săptămâni, DDB a plătit chiriile restante pentru baza lui Dinamo, a achizionat și echipamentul de joc al băieților și angajații clubului, dar și jumătate din salariile din luna iunie", a precizat Daniel Sendre la conferință de presă.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!