Fotbalistul care a recunoscut ca este homosexual! "Am fost speriat ca aceasta dezvaluire ma va afecta" Mesajul sportivului!

Fotbalistul care a recunoscut ca este homosexual! "Am fost speriat ca aceasta dezvaluire ma va afecta" Mesajul sportivului!

El este primul fotbalist australian care anunta ca este homosexual.

Andy Brennan este primul fotbalist australian care isi dezvaluie adevarata orientare sexuala. Actualul jucator al lui South Meloburne a decis sa isi anunte apropiatii la finalul anului trecut ca este homosexual.

Brennan s-a despartit de ultima sa iubita in iunie 2018, iar de atunci a renuntat sa se mai intalneasca cu alte femei. Familia si prietenii au aflat in noiembrie 2018, iar fotbalistul a decis acum sa isi anunte public orientarea sexuala.

Fotbalistul australian a facut anuntul pe pagina sa de Instragram.

"Mi-au trebuit ani sa ajung sa ma simt confortabil si sa recunosc ca sunt gay! Am fost speriat ca aceasta dezvaluire imi va afecta prietenii, coechipierii si familia. Dar suportul primit din partea apropiatilor m-a ajutat sa ajung la acest pas: de a fi complet deschis. A fi deschis e cea mai buna modalitate de a te simti confortabil", a scris Brennan.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Dezbateri în Parlament, bugetul de stat. Cîțu: ”Sper să treacă cât mai repede”
BRAT

Modifică setările cookies