Fotbal extern

Florin Manea le-a vorbit italienilor despre Drăgușin: ”Are potențialul să realizeze și mai mult”

Agentul fotbalistului român Radu Drăguşin, Florin Manea, a dezminţit informaţiile potrivit cărora tânărul fotbalist ar fi refuzat convocarea la naţionala Under-21 a României pentru meciul amical cu Italia.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 04 Noiembrie 2021, 18:07
Data actualizarii: Joi 04 Noiembrie 2021, 18:14

Agentul fotbalistului român Radu Drăguşin, Florin Manea, a dezminţit informaţiile potrivit cărora tânărul fotbalist ar fi refuzat convocarea la naţionala Under-21 a României pentru meciul amical cu Italia.

Radu Drăguşin, care este împrumutat de Juventus Torino la Sampdoria, a fost convocat de selecţionerul reprezentativei de tineret a României, Florin Bratu, pentru întâlnirea cu Italia, ce va avea loc pe 16 noiembrie, în deplasare, la Frosinone.

  • Radu Drăgușin

Florin Manea le-a vorbit italienilor despre Radu Drăgușin

Florin Manea a declarat la microfoanele TuttoJuve.com: "Pot dezminţi, în primul rând, că Radu a refuzat naţionala. Nu este deloc adevărat. 

Selecţionerul naţionalei U21 îi ia în considerare mai mult pe fotbaliştii care joacă mereu, de aceea a fost nevoie de ceva mai mult timp ţinând cont că la Sampdoria el încă nu debutase. Probabil îl vom vedea împotriva Italiei, cu speranţa că va putea îmbrăca foarte curând tricoul primei reprezentative".

Manea a comentat ultimele evoluţii ale fundaşului în vârstă de 19 ani: "Cu Spezia a jucat foarte bine, cu Torino ceva mai puţin bine, nu a fost atent la faza de la primul gol. A arătat mult efort şi multă determinare, de aceea am o părere foarte bună despre ce a făcut el pe teren. 

Radu a venit s-o ajute pe Sampdoria şi să adune minute importante în picioare, de aceea nu contează cum se simte sau în ce modul joacă. Juve, Sampdoria, dar şi mulţi oameni au mare încredere în valoarea sa. Îi spun să le răsplătească încrederea, o poate face doar continuând pe această cale. Are potenţialul să realizeze şi mai mult". 

Agerpres.

Modifică setările cookies