Manchester City, oferta clara pentru Kane! Fotbalistul vrea sa plece. Raspunsul celor de la Tottenham

Manchester City, oferta clara pentru Kane! Fotbalistul vrea sa plece. Raspunsul celor de la Tottenham

City il vrea pe Kane.

Trupa lui Guardiola le-a facut o oferta de 100 de milioane de lire celor de la Tottenham, plus un jucator la schimb. Potrivit cunoscutului jurnalist Fabrizio Romano, atacantul de 27 de ani si-ar dori sa plece, insa oficialii lui Spurs nu vor sa accepte propunerea.

"Manchester City le-a transmis o oferta oficiala celor de la Tottenham pentru Harry Kane. 100 de milioane de lire + disponibilitatea de a oferi un fotbalist la schimb. 

Tottenham nu are de gand sa accepte propunerea. Harry vrea sa plece. dar Levy va incerca sa-l pastreze la echipa.

Harry este concentrat acum la Euro, dupa campionatul final va lua o decizie", a scris Fabrizio Romano pe Twitter.

336 de meciuri are Kane in tricoul lui Spurs. A marcat 221 de goluri si a oferit 47 de pase decisive. 120 de milioane de euro este cota de piata a lui Kane, potrivit transfrmarkt.com

Harry Kane nu este singura tinta a lui Guardiola pentru acest mercato. Managerul lui City a facut o oferta impresionanta si prentru Jack Grealish, fotbalistul lui Aston Villa. Mai multe detalii ai aici!

Revoluție în Ring: Biea, Bogdan Stoica, Amansio Paraschiv si ‘Tanculetul’ Iancu dau cu pumnul în direct la PRO X, vineri, 20:00!

VIDEO PROTVPLUS.RO

Inspectorul PRO: City Insurance încearcă să evite falimentul, cu zeci de mii de dosare de daună RCA neplătite. Măsurile ASF
BRAT
Modifică setările cookies