ludogoret razgrad Bulgaria FCSB Filip Filipov TSKA Sofia Fotbal extern

VIDEO FCSB și paradoxul Ludogoreț Razgrad: ”Un fenomen unic în lume, pentru că numărul fanilor echipei scade cu fiecare titlu câștigat”

Echipa din Bulgaria este lider în clasament și a câștigat ultimele 11 campionate, adică toate edițiile după ce a promovat în prima ligă.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 04 Mai 2023, 13:58
Data actualizarii: Joi 04 Mai 2023, 13:58

Ludogoreț Razgrad a promovat în prima ligă din Bulgaria în 2011 și, de atunci, a câștigat toate cele 11 campionate, iar acum este lider în clasament și se pregătește de titlul cu numărul 12!

După ce s-a impus și în derby-ul de duminică, 1-0 în deplasare cu marea rivală ȚSKA Sofia, Ludogoreț a devenit ținta oficialilor sofioți.

Filip Filipov, directorul executiv al lui ȚSKA, fost jucător și antrenor al echipei, a comentat hegemonia clubului din Razgrad:

”Îmi voi exprima opinia nu în calitatea mea de director executiv la ȚSKA, ci în nume personal. Am tot citit declarațiile obraznice din ultima vreme ale proiectului de la Razgrad și aș vrea să le răspund.

”Le urez celor de la Ludogoreț să umple măcar 20% din stadion la meciurile de acasă”

Atmosfera creată de fanii noștri la derby, înaintea și în timpul meciului, dar și după, cu toate cântecele și coregrafia, a fost cu adevărat unică și irepetabilă, o atmosferă pe care puține echipe o pot simți.

Așa ceva nu se întâmplă la oamenii din Razgrad. Le urez să reușească să umple măcar 20% din capacitatea stadionului la meciurile lor de acasă, cu fani adevărați care cumpără bilete pentru a sprijini clubul.

Echipa din Razgrad este un fenomen unic în lume, pentru că numărul fanilor scade cu fiecare titlu câștigat”, i-a înțepat Filipov pe cei de la Ludogoreț, pe care i-a mai acuzat că au distrus vestiarul după derby-ul câștigat (sursa: TopSport, Bulgaria).

Ludogoreț, 11 titluri în 11 ani, FCSB, 5 titluri în 20 de ani

Dacă Ludogoreț se pregătește de al 12-lea titlu consecutiv, fie și cu suporteri din ce în ce mai puțini, în România FCSB este echipa care strânge din ce în ce mai mulți fani, în ciuda unui palmares subțire în ultimii 20 de ani, de când patron este Gigi Becali, decenii în care a câștigat doar de 5 ori titlul de campioană.

Foto: CSKA Sofia fans

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!