EXCLUSIV | „Va fi foarte greu din acest motiv!” Pintilii, precaut înainte de debutul în Conference League 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Joi 22 Iulie 2021, 20:47
Data actualizarii: Joi 22 Iulie 2021, 20:55

FCSB debutează cu Sahkhtar Karagandy în Conference League. 

Roș-albaștrii joacă primul meci pe teren propriu, iar Mihai Pintilii speră ca echipa sa să își asigure prezența în următoarea fază încă din tur, deși are emoții pentru debut. Principalul motiv de îngrijorare al oficialului FCSB îl reprezintă noile transferuri și debutul lor într-o competiție de un astfel de calibru. 

Totodată, Pintilii a dezvăluit că există constant presiune la FCSB, iar jucătorii nu trebuie să lase în niciun moment garda jos. 

„Sper să fie de bun augur debutul în cupele europene și să câștigăm într-un mod în care să stăm liniștiți pentru retur. 

Fiind început de drum în Europa, cred că e un meci foarte greu prin prisma faptului că sunt jucători noi la echipă, impactul cu Europa, cu primul tur, va fi foarte greu, după părerea mea. Dar suntem Steaua și important e să câștigăm primul meci.

Nimic nu mai e ușor, s-a văzut și la națională că nu mai există echipe mici și cred că nici în Europa nu mai există echipe mici. Important e să intrăm noi și să tratăm meciul foarte serios. Dacă intrăm serios în teren, motivați, cu atitudine, cred că nu vom avea nicio problemă.  

Dacă ma întrebi, tot timpul ar trebui îmbunătățit câte ceva, dar cei care sunt, cred că sunt destul de motivați pentru a face performanță. 

Când vii la Steaua știi unde vii, ce trebuie să faci, ce te așteaptă. Important e să muncești și să tragi de tine și să îți faci treaba cât mai bine pe teren. Întotdeauna e presiune aici, la Steaua întotdeauna va fi și va exista. Vine de la toată lumea presiunea, de la conducere, de la suporteri, de la jucători, de la staff”, a declarat Mihai Pintilii pentru PRO TV. 

„Putem să ajungem chiar la 10 milioane de euro!” 
 

Gigi Becali a vorbit despre meciul din Conference League, dezvăluind că nu și-ar dori să ia în calcul varianta unei posibile eliminări premature din cupele europene.  

„E un meci de fotbal, acum se întâmplă orice la un meci de fotbal. Noi suntem favoriți, clar că suntem favoriți. Dacă nu trecem de turul asta îți dai seama că nici nu vreau să mă gândesc la așa ceva.

Asta înseamnă să facem niște coeficient, să îmbunătățim coeficientul, asta înseamnă ceea ce avem nevoie pentru la anul, când o să fim în Liga Campionilor. Să avem coeficient, să fim cap de serie, înseamnă și bani, dacă ne calificăm și mergem mai departe putem să ajungem chiar la 10 milioane. O victorie este 500 de mii, cam așa ceva”, a spus Gigi Becali la PRO X. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!