Piturca OUT, Reghe IN? Antrenorul Stelei poate sa preia nationala! Premiera in ultimii 25 de ani la nationala! Cum o poate lua Reghe pe urmele lui Mircea Lucescu:

Autor: Sport.ro
Joi 28 Martie 2013, 07:04

La federatie se lucreaza la debarcarea lui Piturca, dupa rusinea din Olanda. Reghe poate veni in locul lui.

Reghecampf poate fi primul selectioner dupa Mircea Lucescu, care va antrena si nationala si o echipa de club! Reghe nu vrea sa lase Steaua pentru Romania, ca sa nu rateze bonusul de Champions League, de 1 milion de euro!

Victoriile cu Ajax si Chelsea si distanta pe care Steaua o are fata de locul 2 in campionat l-au transformat pe Reghecampf in favoritul lui Sandu pentru postul de selectioner!

Laurentiu Reghecampf: "Eu am un contract la Steaua, sunt multumit de ceea ce am!"

Gigi Becali: "Eu am vorbit cu el..Domne eu nu vreau sa plec de la steaua, vrei D-ta sa ma dai afara, ce tot ma intrebi? Nu domne, ca vad ca zice, ca nu stiu ce"

Sandu i-ar face toate poftele lui Reghe, care n-ar fi obligat sa paraseasca Steaua pentru nationala! Mircea Lucescu e singurul roman care a antrenat si nationala si o echipa de club, in acelasi timp!

Laurentiu Reghecampf: "Nu cred ca trebuie sa-mi adresati mie asemenea intrebari, nu sunt eu presedintele FRF!"

La revenirea nationalei din Olanda, Sandu l-a reconfirmat pe Piturca. Lucrurile se pot schimba pana la urmatoarele batalii pentru mondial - care sunt abia in septembrie.

Mircea Sandu: "Piturca va face o conferinta de presa saptamana viitoare si va comunica care este proiectul incontinuare pentru aceste calificari!"

Culmea, cel mai mare sustinator al lui Piturca e chiar patronul Stelei.

Gigi Becali: "Spun demisia, ce demisie ? Cum sa-si dea demisia daca califica echipa"

Criză gravă de medici şi locuri la ATI. "Va începe triajul morţii"
BRAT

Modifică setările cookies