Suspendarea lui Jara, redusa de sudamericani! Chilianul tot nu va putea evolua insa in finala Copei America, dupa gestul incredibil la adresa lui Cavani

Autor: Sport.ro
Marti 30 Iunie 2015, 10:31

	Suspendarea lui Jara, redusa de sudamericani! Chilianul tot nu va putea evolua insa in finala Copei America, dupa gestul incredibil la adresa lui Cavani

Fundasul chilian Gonzalo Jara, cel care a provocat un scandal monstru la Copa America, dupa un gest scandalos la adresa lui Edinson Cavani, a fost suspendat trei meciuri de CONMEBOL initial. Acesta a scapat insa de o partida de suspendare in urma unui apel facut de conducerea Federatiei Chiliene.

Jara si-a hartuit adversarul (n.r pe Edinson Cavani), pentru ca mai apoi sa provoace eliminarea acestuia cu o simulare rusinoasa (VIDEO AICI).

Gestul chilianului, ultimul dintr-o serie pornita in 2012, i-a adus o suspendare de 3 partide, Copa America incheiindu-se pentru el. Chiar daca a facut apel, nationala statului Chile nu se va putea baza pe fundas in finala competitiei. Chilienii au obtinut o reducere a suspendarii, insa doar cu o partida, astfel ca jucatorul va rata disputa cu invingatoarea dintre Argentina si Paraguay.

De asemenea, Gonzalo Jara pare sa aiba viitorul pecetluit si la Mainz, formatia din Bundesliga anuntand ca se gandeste sa renunte la serviciile sale.

De-a lungul vremii, acesta i-a mai agresat pe Gonzalo Higuain si pe Luis Suarez, atingandu-i pe acestia in partile intime.

Subiecte Evaluare Națională 2021. Elevii susțin astăzi proba scrisă la Matematică
BRAT
Modifică setările cookies