Preferatul lui Becali risca sa ajunga in TRIBUNA! Anuntul facut de patron dupa DEZASTRUL cu Olanda

Autor: Sport.ro
Joi 28 Martie 2013, 07:46

	Preferatul lui Becali risca sa ajunga in TRIBUNA! Anuntul facut de patron dupa DEZASTRUL cu Olanda

►Ziua in care stelistii tin cu dracii! Luni 14:30 sferturi FA Cup, Chelsea - Man United, in direct Sport.ro si Voyo.ro

Gigi Becali a fost dezamagit de jocul lui Cristi Tanase si spune ca mijlocasul isi poate pierde locul in prima echipa daca va continua seria partidelor modeste. Becali e convins ca Piturca va califica Romania la Campionatul Mondial si anunta ca mai multi dintre titularii pe care i-a folosit cu Olanda nu vor mai fi in primul 11 la urmatoarele actiuni.

"Tanase nu trebuia sa joace! Stai ca o sa-l vezi prin tribuna de-acum si la noi! Saracul Piti ce-a zis? Daca nici el nu-l baga si nu-i da incredere, e terminat. Piti o sa califice echipa nationala. Si-a dat seama ce greseli a facut. N-o sa-l mai vedeti pe Grozav. N-o sa-l mai vedeti pe Stancu, probabil. I-am zis lui Piturca imediat cum ne-am impacat sa faca si el o schimbare la pauza.

Doar e mare antrenor, l-am intrebat de ce e fricos, de ce nu face si el ceva? Cel mai tare ma enerva Tanase. Stancu si Tanase m-au enervat. Grozav a mai miscat, dar Stancu si cu Tanase m-au enevat cel mai tare. Imi ziceam: ba, da nu-i vede? Sigur a vazut!

O sa vedeti ca va califica echipa! Trebuie sa accepte criticile, oamenii vorbesc, nu sunt muti. Noi Ungaria o batem, o distrugem la Bucuresti. Nici turcii nu sunt extraordinari la nationala!", a spus Becali la Digi Sport.

Criză gravă de medici şi locuri la ATI. "Va începe triajul morţii"
BRAT

Modifică setările cookies