El este REGELE! Messi a castigat trofeul FIFA World Player 2009:

Barcelona FIFA World Player Lionel Messi Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 21 Decembrie 2009, 22:00
Data actualizarii: Luni 21 Decembrie 2009, 22:08

Leo Messi a fost incoronat stapanul absolut al lumii la gala FIFA World Player de la Zurich, unde argentinianul a primit premiul pentru cel mai bun jucator din 2009, la doar doua zile dupa ce a castigat Campionatul Mondial al Cluburilor.

Messi si-a imbogatit considerabil palmaresul individual in 2009: golgeterul Ligii Campionilor, Trofeul EFE pentru cel mai bun jucator iberoamerican, Trofeul Champions Numarul 1, cel mai bun atacant din Liga Campionilor, cel mai bun jucator din Liga Campionilor, cel mai bun atacant din Primera, Balonul de Aur, premiul World Soccer pentru cel mai bun jucator din lume, Balonul de Aur pentru cel mai bun jucator de la Campionatul Mondial al Cluburilor si premiul Toyota pentru cel mai bun jucator al finalei.

In cazul in care nu v-ati plictisit deja, va mai spunem ca Messi va castiga si FIFA World Player, dupa ce a reusit performanta unica in istorie de a lua sase trofee intr-un sigur an cu echipa sa de club.

Messi a castigat cu 1037 de voturi, Ronaldo s-a clasat pe locul doi cu 372 de voturi, iar Xavi se multumeste cu locul 3, cu doar 196 de voturi.

In 2007 si 2008, Messi s-a clasat pe locul doi in clasamentul FIFA, dupa Kaka, respectiv Cristiano Ronaldo.

"Este o mare onoare pentru mine sa primesc acest premiu. Titlul acesta il impart cu colegii mei, ei m-au ajutat sa il cuceresc. Fara ei nu as fi putut castiga, a fost un an magnific pentru Barcelona!" a declarat Lionel Messi la Zurch, acolo unde a primit premiul de la Michel Platini.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!