Fotbal extern

VIDEO El este noua senzație din Bundesliga! Gol și rabona decisivă pentru puștiul de 20 de ani

Arminia Bielefeld a câștigat surprinzător partida din deplasare cu Eintracht Frankfurt, scor 2-0.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 22 Ianuarie 2022, 12:43
Data actualizarii: Sambata 22 Ianuarie 2022, 12:45

Patrick Wimmer, tânărul mijlocaș austriac în vârstă de 20 de ani al Arminiei Bielefeld, a făcut un meci de vis ieri, în ultima etapă din Bundesliga, în succesul cu 2-0 în deplasarea de la Eintracht Frankfurt.

Wimmer a deschis scorul în minutul 5 și, după aproape jumătate de oră de joc, a dat un assist perfect pentru reușita de 2-0 a lui Schopf. 

Este cel mai bun pasator decisiv de la Arminia Bielefeld

Mijlocașul ofensiv transferat vara trecută de la Austria Viena a pasat decisiv printr-o execuție spectaculoasă, rabona, și a explicat după meci tactica adoptată în deplasarea de la Frankfurt: ”Am vrut să fim compacți în defensivă și să fructificăm șansele din atac, lucru care a funcționat de minune”.

Wimmer este cel mai bun pasator decisiv de la Arminia Bielefeld în acest sezon, contribuind cu assist-uri la cinci goluri. În plus, are și trei reușite în Bundesliga.

După 20 de meciuri, echipa din Bielefeld este momentan pe locul 14 (din 18) în clasament, în timp ce Eintracht Frankfurt ocupă poziția a opta. Celelalte partide ale etapei din Bundesliga se joacă astăzi și mâine.

Modifică setările cookies