Jocurile Olimpice de la Tokyo COSR Gigi Becali Mihai Covaliu Nationala

"Neymar isi gaseste timp sa ajunga la Jocurile Olimpice!" Starul lui PSG, oferit exemplu pentru Gigi Becali dupa ce a amenintat ca jucatorii FCSB nu vor merge la Jocurile Olimpice

Nationala de tineret a Romaniei va merge la Jocurile Olimpice de la Tokyo!

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Joi 22 Aprilie 2021, 17:21
Data actualizarii: Joi 22 Aprilie 2021, 17:22

Mirel Radoi trebuie sa isi aleaga un lot de 23 de jucatori cu care va face deplasarea la Tokyo, acolo unde Romania va face parte din Grupa B, alaturi de Noua Zeelanda, Coreea de Sud si Honduras. 

Selectionerul a publicat lista preliminara, pe care a pus 61 de nume din care va alege. Dintre cei 61 de jucatori, 9 sunt de la FCSB, insa patronul Gigi Becali a spus cu vehementa ca nu isi va lasa jucatorii la Olimpiada. Raspunsul finantatorului vine ca o 'revolta' la adresa FRF dupa ce acesta s-a legat in repetate randuri de arbitrajul din Liga 1 si a cerut sefilor Federatiei sa ia masuri. 

Mihai Covaliu, presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman a vorbit despre situatia nationalei si declaratiile facute de Gigi Becali. Covaliu l-a oferit drept exemplu pe Neymar ca motiv pentru care jucatorii ar trebui sa isi doreasca sa fie prezenti in lotul olimpic. 

"Presedintele Burleanu mi-a spus ca va lua legatura cu acesti conducatori din fotbal. Eu cred ca asa cum Neymar sau alti jucatori exponentiali isi gasesc timp si isi doresc sa ajunga la Jocurile Olimpice, este o onoare si pentru conducatorii de fotbal din Romania sa aiba sportivi care au posibilitatea sa castige o medalie la Jocurile Olimpice pentru Romania si pentru clubul pe care il reprezinta.

Pana la urma, le va creste cota exponential in cazul unei performante", a spus Mihai Covaliu la Adunarea Generala a COSR. 

Modifică setările cookies