"E puternic, a acceptat-o". Gică Hagi l-a vizitat pe Ianis, în Scoția. Ce a observat

Gica Hagi accidentare ianis hagi gica hagi - ianis hagi Glasgow Rangers Ianis Hagi Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 28 Martie 2022, 21:01
Data actualizarii: Luni 28 Martie 2022, 21:31

Ianis Hagi își continuă perioada de recuperare. Israel - România e marți, de la 20:45, LIVE pe Pro X și VOYO.

Ianis Hagi a fost lovit de ghinion la începutul acestui an și lipsește în jur de opt luni de pe gazon. Mijlocașul echipei Glasgow Rangers a suferit o ruptură a ligamentelor încrucișate și, inevitabil, a ajuns pe masa de operație. Intervenția chirurgicală a suferit-o luna trecută, la o renumită clinică din Londra, iar în prezent face pași mărunți în procesul de recuperare. 

Săptămâna trecută, Ianis a fost vizitat de tatăl său, Gică Hagi, care a jucat și într-un meci amical contra fostelor vedete ale lui Rangers. La revenirea în România, patronul și managerul 

"Ianis e bine, mental arată bine, se recuperează zi de zi. A acceptat tot şi acum munceşte din greu în fiecare zi, pentru a progresa. L-am văzut foarte bine, sper să se refacă cât mai repede. A avut o accidentare gravă, dar e puternic şi a acceptat-o. Munceşte pentru a reveni cum era înainte, era într-o perioadă ideală pentru el", a declarat Gheorghe Hagi, la sosirea în țară, după cele patru zile petrecute în Scoția. 

Ianis Hagi a ratat prima acțiune a naționalei sub comanda lui Edward Iordănescu. România a pierdut vineri, scor 0-1 pe Ghencea cu Grecia, iar marți va juca încă un meci test, cu Israel, în deplasare. Partida e LIVE pe Pro X și VOYO, de la 20:45.

Giovanni Van Bronckhorst, antrenorul lui Rangers, a anunțat că absența lui Ianis Hagi de pe teren se va putea prelungi până la nouă luni. În acest caz, fiul "Regelui" ar reveni abia în octombrie, după toate cele șase meciuri ale naționalei României din Liga Națiunilor.

"E vorba de ligamentul încrucișat. Am suferit și eu această accidentare, iar perioada de absență este între șase și nouă luni. Dacă faceți un calcul, e probabil să rateze și startul sezonului următor. 

Să sperăm că recuperarea sa va merge bine, acesta este obiectivul principal. Când lipsești între șase și nouă luni, trebuie doar să ai răbdare și să urmărești cum decurge recuperarea", a spus Giovanni Van Bronckhorst, potrivit Glasgow Times.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!