După Radu Drăgușin, Genoa mai poate da o lovitură! Atacantul 'roș-albaștrilor', pe lista lui Juventus

Genoa Albert Gudmundsson juventus Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 09 Iunie 2024, 22:42
Data actualizarii: Duminica 09 Iunie 2024, 22:49

Atacantul islandez Albert Gudmundsson a devenit ținta de transfer a lui Juventus, iar clubul său actual, Genoa, nu se va opune unui transfer dacă va primi o ofertă atractivă, scriu cei de la JuveFC.

Gudmundsson s-a impus ca unul dintre cei mai buni atacanți din Serie A, iar evoluțiile sale au stârnit interesul nu doar 'bianconerilor', ci și oficialilor cluburilor Napoli și Inter Milano.

Genoa este deschisă ideii de a-l vinde pe Gudmundsson. Președintele clubului, Alberto Zangrillo, a declarat că jucătorul islandez poate pleca dacă își dorește, indicând disponibilitatea clubului de a evalua ofertele.

Genoa, deschisă negocierilor pentru Gudmundsson

Strategia de transfer a Genoei este una bazată pe vânzarea jucătorilor valoroși. Exemplul recent este transferul lui Radu Drăgușin la Tottenham în luna ianuarie, demonstrând încă o dată deschiderea clubului către negocieri.

"Ne dorim să-și îndeplinească visul. Am făcut la fel și cu Dragusin. Gilardino a demonstrat că un singur jucător nu face diferența", a spus Zangrillo, citat de Football Italia.

Albert Gudmundsson a fost unul dintre cei mai buni atacanți din Serie A în acest sezon, iar Juventus nu este singurul club interesat. Concurența din partea lui Napoli și Inter Milano îl va face pe Gudmundsson un transfer scump pentru orice echipă dorește să îl achiziționeze.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!