Discursul de naș al lui Gary Neville la nunta lui David Beckham a devenit viral instant

David Beckham Gary Neville Fotbal extern David Beckham
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 10 Octombrie 2023, 08:35
Data actualizarii: Marti 10 Octombrie 2023, 08:38

Discursul amuzant al lui Gary Neville în calitate de naș de cununie la nunta lui David Beckham a devenit viral după ce imaginile au reapărut în noul documentar de pe o platformă de streaming.

Beckham, o serie documentară în patru părți, a fost lansată pe săptămâna aceasta pe o cunoscută platformă de streaming.

Show-ul urmărește viața lui Beckham în calitate de proprietar de franciză al echipei Inter Miami, dar și viața sa de familie și căsnicia cu Victoria.

Documentarul surprinde multe momente amuzante, cum ar fi atunci ironia hilară a lui Beckaham la adreasa Victoriei, care pretindea că a crescut în clasa muncitoare.

Puține momente însă au stârnit râsul așa cum a făcut-o discursul lui Neville în calitate de naș de cununie la nunta fostei vedete a lui Real Madrid.

Neville a fost nașul lui Beckham când acesta s-a căsătorit cu membra trupei Spice Girls, Victoria, în iulie 1999, la scurt timp după ce "Diavolii Roșii" au reușit o „triplă” istorică

Echipa lui Sir Alex Ferguson devenind prima echipă engleză care a câștigat Premier League, FA Cup și Liga Campionilor într-un singur sezon.

Manchester United a fost la un pas de înfrângere, însă a revenit, obținând o victorie istorică, cu scorul de 2-1, împotriva lui Bayern Munchen în finala UCL, datorită unor goluri marcate târziu de Teddy Sheringham și Ole Gunnar Solskjaer.

Neville a folosit această victorie dramatică pentru a-și compune discursul de naș de cununie.

Neville a spus: „Avem niște invitați distinși, doamnelor și domnilor. David a spus că Spice Girls au cerut ca echipa Bayern Munchen să fie prezentă astăzi și David s-a mirat de această cerere și a întrebat de ce.

Spice Girls au răspuns că vor să cunoască orice bărbat care poate fi pe primul loc timp de 90 de minute și totuși să vină pe locul doi”.

Puplicul a gustat discursul savuros al lui Gary Neville

Internauții s-au distrat copios pe seama glumei lui Neville, iar un fan a scris pe Twitter: „Documentarul lui Beckham este atât de bun. Plâng de râs la discursul lui Gary Neville.”

„Gary Neville a dat lovitura cu discursul lui de naș de cununie la nunta lui Beckham”, a adăugat altul.

„Discursul lui Gary Neville la nunta lui Beckham este absolut neprețuit”, a comentat un al treilea.

„Discursul lui Gary Neville la nunta este iconic!!”, a remarcat un al patrulea.

În timp ce altul a scris: „Am văzut primele două episoade până acum... Mi-e greu să îmi imaginez că ar putea exista o scenă mai bună decât discursul lui Gary Neville de naș de cununie.”

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!