Abidal i-a facut pe reporteri sa verse o lacrima. "Ce sa fac cu masinile? Le-am vandut pe toate ca sa am bani pentru spitale"

Abidal i-a facut pe reporteri sa verse o lacrima. "Ce sa fac cu masinile? Le-am vandut pe toate ca sa am bani pentru spitale"

Abidal a oferit momente emotionante la conferinta de presa de la retragere.

Eric Abidal a oferit momente emotionante in momentul in care a anuntat ca se retrage din fotbal. Acesta a suferit o operatie de transplant dupa ce a fost diagnosticat cu cancer la ficat si a revenit pe teren pentru inca 2 ani insa a decis in aceasta iarna sa puna punct carierei si asa fabuloase, ce i-a adus in palmares, printre altele, doua Ligi ale Campionilor cu Barcelona.

Abidal a vorbit despre ce a insemnat cariera sa de fotbalist, cum s-a simtit atunci cand a castigat trofee si ce s-a intamplat atunci cand a fost diagnosticat cu cancer la ficat. Acesta a dezvaluit ca are deja prima oferta iar aceasta vine chiar de la Barcelona, care ii ofera un post in sistemul lor de copii si juniori. Pe langa catalani, si Olympiakos vor sa il pastreze in cadrul clubului pe francez, insa acesta nu s-a decis inca.

Cel mai emotionant moment a venit atunci cand Abidal a vorbit despre cum i-a schimbat viata boala pe care a avut-o:

"Stiu sa fac acum diferenta intre ce conteaza si ce nu conteaza in viata. Mi-am vandut masinile pentru ca nu aveau sens sa le tin pe toate in garaj. Cand joci fotbal poti sa iti cumperi orice dar uneori treci prin momente nefericite si iti dai seama ca toate posesiile materiale nu conteaza absolut deloc. Voi investi de acum in spitale, voi ajuta copii", a spus Abidal.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Școala românească a fost prinsă complet pe nepregătite de pandemie. Învățământul online, un experiment eșuat
BRAT
Modifică setările cookies