Mircea Lucescu Champions League Daniel Pancu Dinamo Kiev Fotbal extern

Declarația zilei: "Mircea Lucescu e cel mai bun antrenor din lume acum! Dacă îl duci la Barcelona sau Real, câștigă Champions League"

Mircea Lucescu (77 de ani), cel mai vârstnic antrenor din istoria UEFA Champions League, continuă să impresioneze la Dinamo Kiev, club afectat serios de războiul din Ucraina.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 10 August 2022, 18:06
Data actualizarii: Miercuri 10 August 2022, 18:06

În ciuda numeroaselor probleme privind siguranța echipei, pierderea fotbaliștilor străini sau lipsa meciurilor oficiale, Dinamo Kiev a reușit să se califice în play-off-ul Champions League, după ce a eliminat Fenerbahce (2-1, la general) și Sturm Graz (2-1, la general).

Daniel Pancu: "Mircea Lucescu e cel mai bun antrenor din lume"

În play-off-ul Champions League, ultima fază înainte de grupe, Dinamo Kiev va înfrunta Benfica Lisabona, meciurile fiind programate pentru 17 și 23 august.

Daniel Pancu, fost elev al lui Mircea Lucescu, a avut un discurs laudativ la adresa antrenorului român, spunând că ar putea antrena la orice echipă de top, chiar și la 77 de ani, și să aibă rezultate impresionante.

"E incredibil, e fantastic. Cred că e cel mai bun antrenor din lume acum, dacă mă întrebi pe mine. Dacă îl duci la Real Madrid, la Barcelona, la Bayern Munchen, unde vrei tu, cred că câștigă Champions League.

E cel mai experimentat antrenor. Are 77 de ani și îi vine o minge de undeva de sus și face o preluare cu călcâiul! La 77 de ani!", a spus Daniel Pancu, la Digisport.

Mircea Lucescu a oferit faza zilei, ieri, în minutul 35 al meciului cu Sturm Graz, când a reușit o preluare perfectă. Antrenorul român a fost aplaudat frenetic de suporterii prezenți în tribune.

Modifică setările cookies