FOTO ȘI VIDEO Mircea Lucescu a oferit faza serii! Preluare perfectă făcută de antrenorul lui Dinamo Kiev

Sturm Graz - Dinamo Kiev, duel manșa secundă a turului trei preliminar din Champions League.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 09 August 2022, 22:38
Data actualizarii: Marti 09 August 2022, 23:09

Dinamo Kiev, echipa pregătită de Mircea Lucescu, a învins-o pe Sturm Graz în tur, scor 1-0, grație reușitei din minutul 28 a lui Karavaev și are prima șansă la calificarea în playoff-ul competiției.

Mircea Lucescu a oferit faza zilei în minutul 35 al meciului, când a reușit o preluare perfectă. Antrenorul român a fost aplaudat frenetic de suporterii prezenți în tribune.

La pauză a fost 1-0 pentru Sturm Graz. Echipa care se va impune în returul Austria va da peste Benfica în playoff.

Mircea Lucescu ar fi vrut ca echipa sa să obțină o victorie mai clară în tur

„Sturm a încercat să ne creeze probleme. Dar am reușit să rezistăm presiunii lor și să jucăm fotbal, controlând mingea. Adversarii s-au apărat foarte bine și strâns, așa că pot spune că meciul a fost greu pentru noi. Cu toate acestea, a fost dificil și pentru Sturm.

Sunt în cel mai bun ritm al jocului, au început deja campionatul și am avut câteva probleme înainte de joc, când Tsygankov a spus că a simțit o durere și a trebuit să-l înlocuiesc urgent în formația de start. În general, cred că am meritat acest gol, pentru că ne-am creat mai multe ocazii.

Fenerbahce și Sturm diferă în stilul lor de joc. Austriecii sunt foarte bine pregătiți fizic, au început puternic meciul. S-au bazat pe presiune și pe pase lungi, dar după 10 minute de joc am înțeles ce se întâmplă pe teren și am putut să ne descurcăm.

După cum am spus, cred că am meritat rezultatul de astăzi. Păcat că nu am putut înscrie al doilea gol. Am avut ocazii pentru asta, dar nu am găsit o soluție pentru a marca la finalul atacurilor avute.

Este important cum joacă întreaga echipă. La urma urmei, astăzi un jucător poate arăta bine, iar în meciul următor altul. Prin urmare, trebuie să depunem efort pentru un joc de echipă organizat și disciplinat.

Nu este atât de ușor să controlezi jocul într-o întâlnire cu o echipă precum Sturm. Le-am urmărit meciurile cu Salzburg, Galatasaray, Wolfsberg și a trebuit să găsim o soluție pentru a rezista presiunii”, a declarat Mircea Lucescu, după meciul tur cu Sturm Graz, potrivit sport.ua.

Modifică setările cookies