De ziua lui, Maradona rupe tacerea despre TRECUTUL sau: "Fara acele vicii as fi jucat mult mai mult!" Ce spune despre Leo Messi si Barcelona

De ziua lui, Maradona rupe tacerea despre TRECUTUL sau: "Fara acele vicii as fi jucat mult mai mult!" Ce spune despre Leo Messi si Barcelona

Maradona a implinit vineri varsta de 60 de ani. 

Legenda Argentinei a vorbit intr-un interviu pentru cei de la Clarin, despre amintirile din trecut si a facut o analiza a fotbalului din zilele noastre. El a vorbit in special despre situatia lui Lionel Messi, in care comenteaza decizia acestuia prin care a dorit sa plece de la Barcelona in aceasta vara.

"Stiam ca asta se va termina prost si credeam ca Leo va pleca. Mi s-a intamplat si mie. Barcelona nu este un club usor si de multi ani de cand este el acolo nu a fost tratat asa cum merita."

Maradona este de parere ca Barcelona ar fi trebuit sa-l lase pe Messi sa plece de la club. 

"A dat totul pentru ei, i-a urcat in top si intr-o zi Leos-a hotarat sa faca o schimbare, iar ei au spus "nu". Cand ti se inchide usa nu e usor, e un contract la mijloc, un club foarte mare, oameni care te iubesc. Nu am facut asta la Napoli!"

Referitor la trecutul sau ca fotbalist, Diego a declarat: "Fotbalul mi-a dat tot ce am, mai mult decat mi-am imaginat. Daca nu as fi avut acele vicii, as fi putut juca mult mai mult. Dar asta e trecutul, sunt in regula si ceea ce regret cel mai mult este ca nu mai am parintii alaturi."

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum vă puteți cumpăra până la şase ani de vechime în muncă. Termenul limită este 1 septembrie 2023
BRAT
Modifică setările cookies