Dat afară de FCSB, "nu mai calcă iarba" nici la noua echipă și e aproape de retrogradare!

rachid bouhenna FCSB Grecia Ionikos Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 28 Aprilie 2023, 16:29
Data actualizarii: Vineri 28 Aprilie 2023, 16:32

FCSB s-a despărțit de mai mulți jucători în iarnă, iar unii dintre ei nu au reușit să se adapteze la noile cluburi.

Unul dintre ei este Rachid Bouhenna (31 de ani), fundașul central care a rezistat doar jumătate de sezon la FCSB și a fost dat afară după ce a intrat în dizgrația patronului Gigi Becali, care i-a transmis public, încă din august, că "nu mai calcă iarba în viața lui".

Rachid Bouhenna, rezervă la Ionikos și aproape de retrogradare

La finalul lunii ianuarie, Bouhenna a semnat cu Ionikos Nikeas, formație din prima ligă a Greciei, alături de care speră să se salveze de la retrogradare. La fel ca la FCSB, stoperul cu dublă cetățenie, franceză și algeriană, joacă foarte puțin, în trei luni acumulând doar 177 de minute.

Mai mult, în ultimele șase meciuri din campionat ale lui Ionikos, Bouhenna a prins doar patru minute, fiind introdus în prelungirile jocului cu Asteras Tripoli. În rest, fundașul nu a făcut parte din lot la trei partide, iar la ultimele două a fost rezervă neutilizată.

Echipa lui Rachid Bouhenna se teme și pentru retrogradare. Cu trei runde înainte de finalul sezonului, Ionikos se află pe locul 13, penultimul, cu 25 de puncte, la o lungime în spatele ultimei poziții care asigură salvarea. În etapa următoare, sâmbătă, formația fostului jucător de la FCSB primește vizita celor de la Giannina, unde este legitimat atacantul român Claudiu Bălan.

  • Înainte de FCSB, Rachid Bouhenna a mai jucat în România la Sepsi și CFR Cluj, cu formația din Gruia având un titlu de campion în palmares

Gigi Becali anunța plecarea lui Bouhenna din august: "La revedere!"

După doar patru meciuri jucate în campionat de Bouhenna, Gigi Becali anunța, în august, că fundașul nu va mai evolua pentru vicecampioana României, nemulțumit de prestația acestuia dintr-un meci cu Chindia (3-2).

Bouhenna a mai apărut în echipa lui FCSB doar în lunile octombrie și noiembrie, la meciuri din grupele Conference League și Cupa României, când antrenorii mizau pe cei care erau de obicei rezerve.

"Bouhenna nu mai vede iarba în viața lui. I-am zis lui MM ce îi dai, ce nu-i dau și să plece.  Cu Chindia, Bouhenna a distrus meciul. La primul gol i-a zis adversarului 'Ia mingea, că mie nu îmi place, să dai tu gol!", asta după ce a distrus meciul cu Rapid. 

Un jucător greșește... dar atât timp cât distruge echipa. La revedere, aici la FCSB cumpără lumea bielete într-o oră. Mingea trebuie să fie numai la mine. Așa trebuie!", spunea Gigi Becali, în august, la emisiunea Ora Exactă în Sport.

  • 9 meciuri (590 de minute) a strâns Bouhenna la FCSB
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!