Stranieri

Clauza pe care o are Cicâldău la Galatasaray e uriașă. E cu 10 milioane de dolari mai mare decât cea inițială 

Alexandru Cicâldău s-a transferat la Galatasaray, pentru suma de 6,5 milioane de euro. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 01 August 2021, 13:16
Data actualizarii: Duminica 01 August 2021, 13:29

Giovanni Becali a dezvăluit că este din ce în ce mai dificil să transfere jucători din România pe sume mari, din cauza nivelului scăzut al fotbalului din campionatul intern, dar și de la echipa națională.

Într-o intervenție telefonică, acesta a dezvăluit că suma obținută pe Alexandru Cicâldău este una peste medie, iar unul dintre factorii care au contribuit la obținerea ei este și clauza de reziliere impresionantă pe care au pus-o cei de la Galatasaray pentru român. 

  • Clauza pe care o are Cicâldău la Galatasaray e uriașă. E cu 10 milioane de dolari mai mare decât cea inițială | sursa foto: FB Galatasaray

"Relațiile mele au rămas aceleași. E greu să vinzi acești jucători la prețurile astea, e foarte greu. Doar insistența mea și garanția că acești jucători vor triumfa mai târziu mai ajută.

Lui Cicâldău i-au pus clauză de 25 de milioane de euro, acum să vedem dacă o să plece pe suma asta. De promis e ușor de promis. Eu am vrut clauză de 15 milioane, dar ei au vrut 25", a spus Giovanni Becali, la DigiSport Matinal.

CITESTE SI
STIRILE ZILEI


Modifică setările cookies