Fotbal extern

TRAGEDIE in viata lui Radamel Falcao! "Asta e ultima poza cu tine" Mesajul CUTREMURATOR transmis de fotbalistul columbian

Radamel Falcao trece prin momente extrem de dificile. 
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 08 Ianuarie 2019, 19:36
Data actualizarii: Marti 08 Ianuarie 2019, 19:46

Fotbalistul columbian si-a pierdut tatal. Acesta din urma a murit in timp ce juca tenis. Barbatul s-a prabusit din senin pe teren si nu a mai putut fi salvat. 

Falcao a publicat o serie de fotografii de cand era mic si pana in prezent si a scris un mesaj cutremurator in care ii multumeste tatalui lui pentru ajutorul pe care i l-a acordat de-a lungul vietii. 

"Tati, este greu sa gasesti cuvinte in acest moment dureros. Raman cu bucuria pe care mi-au adus-o momentele atat de intense petrecute alaturi de tine. In fiecare dintre ele mi-am dat seama ca pot conta mereu pe tine, indiferent de situatie. 

Multumesc pentru valorile pe care mi le-ai transmis, pentru ca ai fost prietenul meu si antrenorul meu cu norma intreaga. Iti multumesc pentru ca m-ai invatat sa iubesc si sa iert, fara sa ma mai gandesc cand de mult m-a ranit ceva, exact asa cum a spus Iisus. Dumnezeu ne-a ajutat sa ne implinim visul de a juca o Cupa Mondiala. Iti multumesc pentru incurajarile, sprijinul si sfaturile tale. 

Te respect si, atat eu, cat si sotia si fiicele mele, iti vom pastra mereu vie amintirea. Te iubesc, te iubesc si te voi iubi mereu!

La finalul acestui album este ultima poza pe care am facut-o impreuna", este mesajul cutremurator publicat de Falcao pe Instagram. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Papi: es difícil encontrar palabras en este doloroso momento. Me queda la alegría por los momentos tan intensamente vividos a tu lado. En cada uno de ellos me di cuenta que siempre podía contar contigo sin importar la situación. Gracias por los valores que me transmitiste, por ser mi amigo, mi entrenador a tiempo completo. Gracias por enseñarme amar y perdonar sin tener en cuenta cuánto nos hubieran lastimado, tal como dijo Jesús. Dios nos permitió cumplir el sueño de jugar un Mundial de fútbol. Gracias por tu aliento, apoyo y consejos. Te honro y junto a mi esposa e hijas te recordaremos todos los días de nuestra vida. Te amé, te amo y te amaré por siempre. ** Al final de este álbum la última foto que nos tomamos.

A post shared by Falcao (@falcao) on

Modifică setările cookies