Cursa dintre Răzvan Lucescu, Jose Mourinho și Thomas Tuchel, aproape de final! Decizia luată de Beșiktaș

Razvan Lucescu Jose Mourinho Thomas Tuchel Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 19 Mai 2024, 17:04
Data actualizarii: Duminica 19 Mai 2024, 17:04

Recent, în presa din Turcia, s-a vehiculat că Răzvan Lucescu este pe lista celor de la Beșiktaș, unde se mai află și Jose Mourinho și Thomas Tuchel.

Cu o singură etapă rămasă înainte de finalul campionatului, PAOK este lider în play-off, cu 77 de puncte, la două lungimi în fața celor de la AEK. În ultima etapă, PAOK se va duela cu Aris, iar dacă va câștiga, echipa lui Răzvan Lucescu va deveni campioană.

Jose Mourinho, încântat de oferta făcută de Beșiktaș

În iarnă, turcii l-au dorit pe Mircea Lucescu la echipă, însă experimentatul antrenor a refuzat propunerea pentru că nu a dorit să preia echipa la mijlocul sezonului. După rezultatele înregistrate în acest sezon de PAOK, pe lista lui Beșiktaș a apărut și numele lui Răzvan Lucescu, iar jurnalistul turc Kartal Yigit a spus că acesta este favorit având în vedere trecutul tatălui său.

Cu toate acestea, vicepreședintele clubului Beșiktaș, Huseyin Yucel, a anunțat că Jose Mourinho este favorit să preia banca echipei, chiar dacă pe lista echipei se află și Răzvan Lucescu și Thomas Tuchel.

Mourinho s-ar fi declarat încântat de oferta turcilor, care au anunțat deja că sunt dispuși să plătească salariul cerut de tehnicianul portughez.

Acum o lună, m-am întâlnit cu Jose Mourinho în Istanbul, iar el a fost încântat de oferta noastră. I-am spus că mi-ar plăcea să îl văd aici, că se potrivește la Beșiktaș.

Mourinho a spus că se va gândi la oferta noastră și că o va urmări pe Beșiktaș, iar apoi va da un răspuns. A răspuns după ceva vreme și a spus că i-ar plăcea să ne întâlnim săptămâna viitoare în Italia.

Noi ne-am ridicat la așteptările financiare ale lui Mourinho. Suntem pregătiți să îi satisfacem pretențiile salariale. Vom evalua CV-ul lui Mourinho în cadrul consiliului director.

Vom avea o întâlnire finală în Italia săptămâna viitoare. Dacă vom ajunge la un acord cu Mourinho, îi vom recomanda să îl aducă pe Ricardo Quaresma la echipă”, a spus Huseyin Yucel, potrivit Mundo Deportivo.

  • Jose Mourinho este liber de contract din ianuarie 2024, după despărțirea de AS Roma.

Turcii au anunțat că Răzvan Lucescu este pe lista lui Beșiktaș

Dacă Beșiktaș decide să aducă un antrenor străin, candidații sunt: 1. Mourinho, 2. Tuchel, 3. Răzvan Lucescu și un alt antrenor german. Faptul că Lucescu știe campionatul turc și o cunoaște bine pe Beșiktaș datorită tatălui său este un atu pentru tânărul antrenor. Singura problemă rămâne clauza de reziliere”, a fost anunțul făcut de Kartal Yigit.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!