Cristiano Ronaldo Liga Campionilor Manchester United Fotbal extern

Cristiano Ronaldo, pregătit să plece de la United! Ce condiție uriașă pune pentru a continua

Ronaldo are contract cu Manchester United până în 2023 însă ia în calcul o despărțire de Premier League, dacă clubul englez nu va reuși să se califice în Liga Campionilor.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 05 Februarie 2022, 08:48
Data actualizarii: Sambata 05 Februarie 2022, 08:54

Revenit la United în ultima fereastră de mercato de vară, Cristiano Ronaldo își pune deja întrebări despre viitorul său alături de „diavolii roșii”. Potrivit ESPN, starul portughez, care împlinește astăzi 37 de ani, ar dori să știe cine îl va înlocui pe Ralf Rangnick pe banca lui United înainte de a se decide dacă va continua.

Mauricio Pochettino (PSG) și Erik Ten Hag (Ajax Amsterdam) sunt antrenorii care l-ar putea înlocui pe tehnicianul german pe banca lui United.

Deși este legat de United până în 2023, Cristiano Ronaldo nu exclude variata unei despărțiri în vară, dacă „diavolii” nu vor reuși să se califice în Liga Campionilor.

În prezent, pe locul patru în clasamentul Premier League (ultimul care duce în Champions League), Manchester United este cu doar un punct în fața urmăritorului lor, West Ham. Așadar, a doua partea a sezonului va fi hotărâtoare în privința viitorului lui Ronaldo.

Cristiano Ronaldo a ratat primul penalty după revenirea la United

În minutul 19 al meciului, Anfernee Dijksteel l-a faultat în careu pe Paul Pogba, iar arbitrul Anthony Taylor arată imediat punctul cu var.

Ronaldo și-a așezat meticulos balonul pe punctul cu var, apoi s-a retras pe linia de 16 metri, pentru a-și lua elan spre poarta lui Lumley. După fluierul arbitrului s-a îndreptat în viteză spre minge, însă a tras pe lângă stâlpul din stânga al porții.

Este pentru a patra oară când Ronaldo ratează un penalty în tricoul lui Manchester Unite. Ultima oară s-a întâmplat în 2008.

Vezi faza AICI!

Modifică setările cookies