Cristiano Ronaldo Liga Campionilor Manchester United Old Trafford Whatsapp Fotbal extern

Cristiano Ronaldo face legea și pe WhatsApp! De ce s-a ”infiltrat” pe un grup al tinerilor jucători de la Manchester United

Veteranul portughez de pe ”Old Trafford” va împlini vârsta de 37 de ani peste două zile.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 03 Februarie 2022, 15:42
Data actualizarii: Joi 03 Februarie 2022, 15:52

Publicația britanică Mirror scrie că starul lui Manchester United, Cristiano Ronaldo, s-a alăturat de curând unui grup de WhatsApp al tinerilor jucători de pe ”Old Trafford”.

Motivul? Portughezul încearcă astfel să comunice mai bine cu coechipierii încă ”necopți” pentru a le da inclusiv sfaturi utile în carieră, după ce într-un interviu a declarat că ”unii fotbaliști nu acceptă să fie criticați”.

Ronaldo a înscris 14 goluri pentru Manchester United în acest sezon 

”Îmi aduc aminte când aveam 18-19-20 de ani și jucătorii mai în vârstă vorbeau cu mine, iar eu îmi spuneam 'Cristiano, trebuie să progresezi, ei știu mai multe decât tine, sunt mai experimentați decât tine, au trecut prin multe momente grele'. 

Dar unii fotbaliști nu acceptă să fie criticați - nu mă refer la o generație anume, dar am și eu copii și știu cum e. Dacă ești prea dur cu ei, este posibil să ai efectul invers. Așa că trebuie cumva să găsești echilibrul când vorbești cu ei”, a declarat Ronaldo, care va împlini 37 de ani peste două zile.

În acest sezon, portughezul a înscris 14 goluri la Manchester United, în Premier League și Liga Campionilor.

Modifică setările cookies