Liga Campionilor Asiei al nassr Cristiano Ronaldo Fotbal extern

VIDEO Cristiano Ronaldo e de neoprit! A marcat un gol spectaculos în Liga Campionilor Asiei și a ajuns la o bornă impresionantă

Al Nassr și Al Duhail au fost adversare în runda a treia a grupelor Ligii Campionilor Asiei.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 24 Octombrie 2023, 22:36
Data actualizarii: Marti 24 Octombrie 2023, 22:49

După primele două victorii, Al Nassr a avut o misiune mai complicată în fața formației din Qatar, impunându-se cu scorul de 4-3, după ce a condus cu 2-0. 

Cristiano Ronaldo, fotbalistul decisiv pentru Al Nassr

Cu două goluri spectaculoase și un assist pentru Talisca, starul portughez a fost încă o dată decisiv pentru Al Nassr, prima reușită, din minutul 61, fiind o adevărată bijuterie.

  • 853 de goluri a marcat Cristiano Ronaldo până în prezent la nivel de seniori - 728 la cluburi și 125 la naționala Portugaliei

Cristiano Ronaldo: "Eu nu urmăresc recordurile, ci recordurile mă urmăresc pe mine"

"După cum am spus, unele lucruri care s-au întâmplat în viaţa mea personală şi profesională îmi cer să mă gândesc pe termen scurt. Nu pot gândi altfel. Nu vreau să spun: „Oh, o să joc până la 41, 42...”. Nu am astfel de obiective. Este vorba despre a te bucura de momentul prezent. Mă simt bine, sunt fericit la clubul meu şi la naţională, lucrurile merg bine, am marcat multe goluri şi mă simt bine fizic.

Evident, am vrut să bat acest record naţional, la numărul de goluri, care a fost deja doborât, dar şi la numărul de meciuri, care a fost şi el doborât. Şi aşa cum am spus, eu nu urmăresc recordurile, ci recordurile mă urmăresc pe mine. Aşa că voi continua să gândesc în acelaşi mod!", a mai declarat Cristiano Ronaldo.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!