Cristiano Ronaldo, dorit și de un club legendar din Brazilia: „I-am oferit un salariu asemănător ca la Manchester United!”

Cristiano Ronaldo Al-Nassr Brazilia Corinthians Fotbal extern Cristiano Ronaldo
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 07 Ianuarie 2023, 16:34
Data actualizarii: Sambata 07 Ianuarie 2023, 16:35

Cristiano Ronaldo a fost ofertat de un club legendar din Brazilia, doar că salariul din Arabia Saudită a făcut ca tranzacția să pice.

În ultima zi din 2022, Al-Nassr a anunțat oficial că l-a transferat pe Cristiano Ronaldo (37 ani), din postura de jucător liber de contract. Clubul din Arabia Saudită l-a convins pe deținătorul a 5 Baloane de Aur cu un salariul anual de 200 de milioane de euro pe sezon. Astfel, în aventura de doi ani și jumătate de la Al-Nassr, superstarul portughez ar urma să câștige 500 de milioane de euro.

Cristiano Ronaldo, dorit de Corinthians

După ce a semnat cu Al-Nassr, Cristiano Ronaldo a dezvăluit că a mai avut oferte de la mai multe cluburi din Europa și America Latină. Iar președintele lui Corinthians a mărturisit că a purtat mai multe tratative cu Jorge Mendes (57 ani), însă salariul pe care l-a primit deținătorul a 5 Baloane de Aur din Arabia Saudită a fost mult prea mare pentru a sosi în Brazilia.

„L-am ofertat pe Cristiano Ronaldo. I-am oferit un contract valabil pe două sezoane și un salariu asemănător cu cel pe care îl primea la Manchester United, care ar fi urmat să fie acoperit și cu ajutorul sponsorilor noștri. 

Știu că a avut oferte și de la cluburi din Europa, dar cea pe care a primit-o din Arabia Saudită a fost de 20 de ori mai mare. 

Am vorbit de 6 sau 7 ori cu Jorge Mendes (n.r. fostul impresar al lui Ronaldo). În cele din urmă, i-am făcut o ofertă lui Ronaldo prin intermediul altei persoane”, a declarat Duilio Monteiro Alves, potrivit Daily Mail

Clauza secretă prin care Cristiano Ronaldo poate reveni în UEFA Champions League 

Potrivit presei iberice, respectiv Marca, în înțelegerea semnată între starul portughez și gruparea din Arabia Saudită există o clauză potrivit căreia jucătorul poate fi împrumutat sezonul viitor la Newcastle dacă formația din Premier League se califică în Champions League. Acest lucru poati fi posibil, având în vedere că ambele cluburi aparțin aceluiași fond de investiții.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!