Cosmin Contra LaLiga Fotbal extern

Cosmin Contra, mai sincer ca niciodată: ”Aș vrea ca cineva din Spania să aibă încredere în mine”

Cosmin Contra a revenit în fotbal, semând cu Al-Ittihad.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Marti 21 Septembrie 2021, 20:35
Data actualizarii: Marti 21 Septembrie 2021, 21:15

Fostul selecționer al României regretă că a trebuit să se orienteze către Orientul Mijlociu, fiind conștient că el ar putea antrena fără probleme în Spania. De asemenea, el a recunoscut că Atletico Madrid este favorita lui la titlu, în bătălia din Spania.

"Aș vrea să aibă cineva din Spania încredere în mine. Merit o nouă șansă, dar știu că este complicat. Ar fi un vis să antrenez din nou în La Liga.

  • Cosmin Contra, mai sincer ca niciodată: ”Aș vrea ca cineva din Spania să aibe încredere în mine”

La Liga a pierdut jucători importanți, campionatul e mai puțin competitiv decât era înainte. Fotbalul evoluează, generațiile se schimbă, e ceva normal. Nu cred că e corect să comparăm perioade diferite. E clar că există o schimbare și nu mai este la fel ca acum câțiva ani.

Toată lumea spune că Atletico Madrid este favorită clară la titlu. Favorite sunt Barcelona şi Real Madrid. Atletico este favorită, dar nu favorită clară. După două remize, deja se vorbeşte de dubii, iar eu sunt sigur că Cholo (n.r Diego Simeone) nu le are. 

În ultimii ani, Simeone a fost unul dintre cei mai buni antrenori ai lumii. Să ne uităm puţin unde era Atletico atunci când a venit Simeone şi unde este Atletico acum", a spus Contra, pentru Marca.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies