Stefan Radu Lazio Italia

Ce se întâmplă cu Ștefan Radu? Românul nu a jucat deloc cu Sarri antrenor la Lazio

Maurizo Sarri a fost ales de conducerea lui Lazio pentru a-l înlocui pe Simone Inzaghi, antrenorul care a pregătit gruparea biancocelestă timp de cinci ani, dar care a ales să plece la campioana Italiei, Inter Milano.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 21 Septembrie 2021, 19:25
Data actualizarii: Marti 21 Septembrie 2021, 19:37

Sarri și-a pus rapid amprenta la Lazio. În primul rând, a schimbat sistemul, 3-5-2-ul cu care fanii echipei erau obișnuiți în ultimii cinci ani, și l-a trecut pe bancă pe Ștefan Radu (34 de ani), care era om de bază la echipă cu Simone Inzaghi antrenor.

Lazio a jucat deja cinci partide în noul sezon, în toate competițiile, iar Radu nu a prins niciun minut. Românul a fost rezervă în toate partidele. Decizie surprinzătoare, dacă ne gândim că, în această vară, s-a discutat mult în Italia pe tema noului său contract cu Lazio.

Ștefan Radu nu a jucat deloc cu Maurizio Sarri antrenor

 

În 4-3-3, Maurizio Sarri îl preferă în locul lui Radu pe albanezul Elseid Hysaj (27 de ani), cu care a mai lucrat și la Napoli. 

”Lazio e mai sarriană”, spune jurnalistul Fabrizio De Feo, de la Il Gioranale, care crede că antrenorul de 62 de ani ar trebui să-și evalueze deciziile impuse la echipe și să ia în calcul ”inclusiv reintegrarea lui Radu”.

”Jocul a fost pozitiv. Trebuia să fie o victorie, dar trebuie contextualizat cu ceea ce s-a întâmplat în timpul meciului, au apărut semne ale unui Lazio bun. În ceea ce privește calitatea jocului, s-au făcut pași înainte, chiar dacă mai este de lucru cu privire la blocaje.

Mi se pare că Sarri caută continuitate cu aceeași echipă. Pentru cei doi fundași laterali, am senzație că trebuie evaluat ceva, poate o reintegrare a lui Radu”, a spus De Feo, citat de cittaceleste.it.

Ștefan Radu a ajuns la Lazio în 2008, de la Dinamo. De atunci, și-a trecut în CV trei Cupe ale Italiei și trei Supercupe cu gruparea biancocelestă.

Românul deține de recordul de prezențe în tricoul actualei sale echipe, 412, și este evaluat la două milioane de euro de site-urile de specialitate.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!