Condamnare in cazul mortii lui Davide Astori! Cine a fost gasit vinovat si ce pedeapsa a primit 

Condamnare in cazul mortii lui Davide Astori! Cine a fost gasit vinovat si ce pedeapsa a primit 

Pe 4 martie 2018, fostul capitan al Fiorentinei s-a stins din viata in somn, chiar inaintea meciului cu Udinese.

Giorgio Galanti, fost consulant sportiv al Fiorentinei, a fost condamnat la un an de inchisoare pentru moartea lui Davide Astori.

Galanti a fost medicul ce l-a declarat apt de joc pe Astori, cu cateva luni inainte sa moara. Procurorii au cerut o pedeapsa de un an si jumatate pentru omucidere. Judecatorii au decis ca Galanti trebuie sa primeasca doar un an de inchisoare.

Sentinta a fost insa suspendata, astfel incat Galanti nu va merge la inchisoare. Avocatul lui a spus ca sentinta nu este una corecta si ca vor depune recurs.

Fiorentina a decis sa redenumeasca baza de antrenament dupa Davide Astori.

Tragedia mortii capitanului Davide Astori a lovit clubul Fiorentina, iar italienii au anuntat ca vor redenumi baza de antrenament in memoria jucatorului care a murit la doar 31 de ani.

Presedintele clubului, Mario Cognini, a confirmat acest lucru: "Nu se va mai numi Campini, ci Sports Centre Davide Astori. Aceasta a fost casa lui, locul unde se afla foarte de des, chiar si cu familia.

Asta este prima dintre initiativele pe care le vom avea pentru a ne aduce aminte de o persoana speciala cum a fost el", a spus Cognigni.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Bugetul Bucureștiului, diminuat cu un miliard de lei. Ce modificări s-au făcut
BRAT
Modifică setările cookies