Clubul din Turcia care a încercat să-l deturneze pe Silviu Lung Jr. din drumul către Al Raed, echipa lui Șumudică

Silviu Lung al raed Alexandru Mitrita Marius Sumudica Fotbal extern Silviu Lung Jr.
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 15 Iulie 2022, 16:16
Data actualizarii: Vineri 15 Iulie 2022, 16:19

Marius Șumudică i l-a furat lui Petrescu pe Silviu Lung Jr., însă era să pățească la fel cu o echipă din Turcia.

Kayserispor, echipă la care a activat Silviu Lung Jr. în ultimii cinci ani, a încercat să-l convingă pe portarul român să rămână în Turcia, însă acesta a refuzat din cauza restanțelor financiare pe care clubul le are față de el.

Dezvăluirea a fost făcută de tatăl fotbalistului, care a mai spus și că acesta a mai fost ofertat și de alte cluburi, însă a ales să meargă unde a avut oferta cea mai bună.

„Pot spune un lucru cu certitudine, nu vorbesc până nu există ambele semnături. Mai există o vizită medicală. A mai fost dorit în Turcia, chiar şi de Kayserispor, unde a fost foarte iubit, însă clubul nu i-a plătit datoriile pe care le avea faţă de el şi a mers unde a crezut că e mai bine”, a mai declarat Silviu Lung senior, potrivit as.ro.

Sumudică a anunțat că a ajuns la un acord cu Silviu Lung Jr. și Mitriță

Silviu Lung Jr. și Alex Mitriță vor evolua în tricoul în noul sezon în tricoul lui Al Raed, echpă preluată de Marius Șumudică în această vară.

(n.r. - Lung) E un jucător care pe mine m-a ajutat când am câștigat campionatul, când ne-am calificat în primăvara europeană, când i-am scos pe West Ham de două ori, ne-am calificat din grupe.

(n.r. - Mitriță) E un jucător care poate face diferența, îl cunoaște toată lumea, l-am avut adversar, îl cunosc, știu ce îi poate pielea”, a spus Marius Șumudică pentru PRO TV și SPORT.RO.

Silviu Lung Jr. valorează 400.000 de euro, în timp ce cota lui Alex Mitriță ajunge la 4 milioane de euro, potrivit transfermakt.com.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!