Cine va câștiga Balonul de Aur 2023

Balonul de Aur Erling Haaland kylian mbappe Lionel Messi Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 17 Aprilie 2023, 17:30
Data actualizarii: Luni 17 Aprilie 2023, 17:31

Karim Benzema a pus mâna pe ediția trecută a Balonului de Aur

Patru luni au trecut de când anul 2023 a început, iar publicația britanică GOAL a oferit deja primii favoriți la câștigarea Balonului de Aur, ediția 2023.

Cine va câștiga Balonul de Aur 2023

Astfel, jurnaliștii de la GOAL au evidențiat faptul că podiumul este completat de Kylian Mbappe, superstarul de la Paris Saint-Germain, care în actualul sezon a reușit deja să marcheze 43 de goluri și să ofere 12 assist-uri în toate competițiile: „Va avea aproape 25 când Balonul de Aur va fi dat. La aceeași vârstă, Lionel Messi câștigase deja trei astfel de trofee”.

Aceeași sursă l-a numit pe Erling Haaland, vârful lui Manchester City, favoritul numărul doi să câștige Balonul de Aur în 2023: „Dacă Haaland va ajuta City să ia cele trei trofee până se termină sezonul, are o șansă reală să cucerească cel mai mare premiu individual”. 48 de goluri și șase assist-uri are norvegianul până acum.

Pe prima poziție, GOAL l-a pus pe Lionel Messi, câștigătorul Campionatului Mondial din 2022 cu naționala Argentinei. Starul lui Paris Saint-Germain are 36 de goluri și 23 de assist-uri până în acest moment, iar jurnaliștii au remarcat că „Messi îl aude pe Haaland îndreptându-se asupra sa. Diferența e din ce în ce mai mică pe măsură ce avansăm în luptă”.

E gata! Lionel Messi revine la Barcelona

Potrivit Barcauniversal, Lionel Messi vrea să revină la FC Barcelona, clubul alături de care a obținut cele mai mari performanțe din cariera de fotbalist.

Sursa citată menționează faptul că negocierile dintre cele două părți ar fi deja destul de avansate, iar Messi este decis să revină pe Camp Nou. De asemenea, și Xavi, fostul său coleg și antrenorul catalanilor, a avut un rol important în decizia luată de sud-american.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!