Cine este golgheterul absolut al anului 2021. Și-a depășit recordul personal stabilit în 2019

Robert Lewandowski Cristiano Ronaldo Erling Haaland Lionel Messi Mohamed Abdel Rahman Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 01 Noiembrie 2021, 14:43
Data actualizarii: Luni 01 Noiembrie 2021, 14:44

În top 5 apare și un atacant anonim.

Robert Lewandowski este golgheterul absolut al anului 2021, într-un clasament publicat astăzi de Federația Internațională de Istorie și Statistică a Fotbalului care cumulează toate reușitele după 1 ianuarie din campionatele naționale, cupele naționale, competițiile internaționale de club și de la primele reprezentative.

Până acum, Lewandowski (Bayern Munchen & Polonia) a marcat de 56 de ori și deja și-a depășit recordul personal stabilit în 2019, când a înscris 54 de goluri. 

Messi și Ronaldo se află la egalitate cu un necunoscut

La mare distanță se află Erling Haaland (Borussia Dortmund & Norvegia, 43 de goluri), care însă a fost accidentat o bună perioadă de timp. 

Locurile 3-5 sunt ocupate la egalitate, cu 40 de goluri, de Cristiano Ronaldo (Juventus Torino și Manchester United & Portugalia), Lionel Messi (FC Barcelona și PSG & Argentina) și necunoscutul Mohamed Abdel Rahman (Al-Hilal Omdurman & Sudan).

Mbappe (PSG & Franța, 37 de goluri) este pe 6-7, iar Benzema (Real Madrid & Franța) pe 10-13, la egalitate cu fotbaliști mai puțin cunoscuți, dar la fel de prolifici.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!