Cel mai ieftin și bun jucător din Europa! Are 13 goluri în acest sezon, dar se transferă pentru 12 milioane de euro 

Paulo Dybala AS Roma Transfer Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 05 Martie 2024, 07:49
Data actualizarii: Marti 05 Martie 2024, 08:04

În vară sunt șanse foarte mari să se parafeze un transfer important, dar pe bani puțini. E vorba de un fotbalist care strălucește în această stagiune, dar care o clauză foarte mică, de 12 milioane de euro.

Presa internațională analizează situația în care se află clubul și fotbalistul în cauză și notează faptul că gradul unui transfer este mare, suma fiind una ușor accesibilă pentru cluburile importante, care au nevoie de un atacant.

Paulo Dybala pleacă oricând de la AS Roma, pentru doar 12 milioane de euro 

Este vorba de contextul care îi privește pe AS Roma și Paulo Dybala (în vârstă de 30 de ani), care, în acest fel, poate pleca oricând de la formația din capitala Italiei. A dat și un randament bun în această stagiune, având o medie de un gol la două meciuri.

Achiziționat în 2022 de gruparea din capitala Italiei de la Juventus, Dybala are o clauză de reziliere în valoare de 12 milioane de euro în actualul său contract, scadent în 2025. O sumă mică raportată la calitățile argentinianului, motiv pentru care AS Roma se poate despărți de el în orice moment, fără să aibă ce să facă.

Convinși de evoluțiile sud-americanului, conducătorii de la AS Roma ar vrea să-i propună un nou contract și să elimine clauza de reziliere care poate fi activată începând cu vara anului 2024. De menționat este faptul că doar cluburile din afara Italiei pot profita de situația contractuală a argentinianului.

Conducerea echipei AS Roma vrea să elimine clauza lui Paolo Dybala 

Odată cu venirea mijlocașului Tommaso Baldanzi la club, rolul lui Dybala la club a fost pus sub semnul întrebării. Conducerea clubului a declarat că aducerea tânărului nu va afecta rolul argentinianului la club. "Cu timpul vom vedea ce se va întampla", conform jurnaliștilor Nicolo Schira si Fabrizio Romano.

Paulo Dybala a evoluat în 26 de meciuri pentru cei de la AS Roma în acest sezon, în toate competițiile, fiind unul dintre cei mai eficienți jucători ai echipei. A reușit să marcheze de 13 ori, statistică la care se adaugă și șapte pase decisive, în toate competițiile.

Palmaresul lui Dybala este impresionant. Sud-americanul a câștigat de cinci ori titlul în Italia, de patru ori Cupa Italiei și de trei ori Supercupa Italiei. Toate trofeele sunt cucerite în perioada petrecută la Juventus.

Paulo Dybala, campion mondial cu Argentina 

În urmă cu mai bine de un an, Dybala a câștigat și cel mai important trofeu al carierei, Cupa Mondială cu naționala Argentinei, reușind să bifeze două meciuri la turneul final din 2022, organizat de Qatar.

De când a ajuns la AS Roma, a adunat un total de 64 de meciuri, a marcat de 31 de ori și a oferit 15 pase decisive.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!