"Cea mai rea persoană pe care am întâlnit-o vreodată". Noul antrenor al lui Cristiano Ronaldo, pus la zid de un star brazilian 

Cristiano Ronaldo al nassr juninho Rudi Garcia Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 05 Ianuarie 2023, 08:55
Data actualizarii: Joi 05 Ianuarie 2023, 09:14

Cristiano Ronaldo s-a transferat la Al Nassr și se pregătește pentru debutul la formația arabă. 

Superstarul portughez a semnat cu Al Nassr, grupare din Arabia Saudită, după ce s-a despărțit de Manchester United în urmă cu o lună. Cristiano Ronaldo va deveni astfel cel mai bine plătit fotbalist din lume, având un salariu apropiat de 200 de milioane de euro. 

Într-un interviu acordat pentru presa din Portugalia, Juninho Pernambucano a tras un semnal de alarmă cu privire la noul antrenor al portughezului, Rudi Garcia. 

"Experiența mea cu Rudi Garcia a fost teribilă. Este cel mai teribil caracter pe care l-am întâlnit în întreaga mea carieră de fotbalist. Nu știe să conducă, se impune doar prin frică. Îi respectă doar pe oamenii care au putere sau de pe urma cărora poate obține avantaje.

Lui Rudi Garcia nu îi pasă despre succesul echipei sau despre atmosfera din vestiar. Vrea să fie în centrul atenției, chiar dacă este vorba despre o criză. 

Lui Cristiano Ronaldo nu îi va crea probleme, chiar îi va servi și micul-dejun dacă este nevoie. Va încercă să devină prieten cu el, este visul lui", a declarat Juninho pentru MaisFutebol, citat de sport.es

Ofertele refuzate de Cristiano Ronaldo pentru a semna cu Al Nassr 

Fotbalistul a dezvăluit că a refuzat oferte de la diferite echipe pentru a-și onora cuvântul față de Al Nassr, punctând și care au fost motivele din spatele deciziei sale.

"Pentru mine e o oportunitate nu doar în fotbal, dar și să schimb mentalitatea noii generații. Nu mulți știu, dar multe cluburi din Europa, Brazilia, Australia, SUA, chiar și Portugalia, au încercat să mă transfere, dar mi-am dat cuvântul clubului, e o provocare bună, știu ce vreau și știu și ce nu vreau. 

E o provocare să ajut cu experiența mea să schimbăm și să câștigăm puncte, dar și la fotbal feminin, vreau să ofer o viziune diferită asupra țării, fotbalului, de aceea am acceptat această oportunitate", a declarat starul portughez în cadrul unei conferințe de presă. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!