Etienne Vaessen ajax Waalwijk Fotbal extern

Ce se întâmplă cu Etienne Vaessen, portarul lui Waalwijk care a suferit o accidentare gravă contra lui Ajax

Etienne Vaessen (28 de ani), portarul lui RKC Waalwijk, a suferit o accidentare gravă în meciul cu Ajax, motiv pentru care partida a fost abandonată în minutul 84, la scorul de 3-2 pentru "lăncieri".

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 01 Octombrie 2023, 15:30
Data actualizarii: Duminica 01 Octombrie 2023, 15:28

În minutul 84, Etienne Vaessen s-a ciocnit cu atacantul lui Ajax, Brian Brobbey, iar goalkeeper-ul a rămas inert pe gazon. Medicii au intrat imediat pe gazon pentru a-i acorda îngrijiri medicale portarului olandez, care a fost lovit de adversar cu picioarele în zona capului.

Ce se întâmplă cu Etienne Vaessen, portarul lui Waalwijk care a suferit o accidentare gravă contra lui Ajax

Vaessen a fost transportat la spital, iar acum se află într-o stare stabilă. Clubul RKC Waalwijk a oferit mai multe detalii legate de starea de sănătate a portarului duminică după-amiază.

"În urma ultimelor vești primite, putem să vă transmite că portarul nostru Etienne Vaessen a avut parte de o nopate bună și și-a continuat recuperarea. Pentru Etienne este important deocamdată să se poată recupera în liniște în următoarele ore și zile. Prin urmare, am dori să vă cerem să îi acordați lui și familiei sale timp de odihnă.

În numele tuturor de la RK Waalwijk îi dorim multă putere lui Etienne și tuturor oamenilor din jurul lui. Sperăm să-l revedem curând la club", a transmis RKC Waalwijk, pe Twitter.

Jucătorii lui Waalwijk nu au mai putut continua meciul

Meciul a fost suspendat în minutul 84, după ce jucătorii lui Waalwijk au transmis că nu mai pot continua.

"Jucătorii care au fost aproape de fază erau distruși. Au izbucnit în lacrimi pe teren, alții la vestiare. Vă dați seama ce impact a avut. I-am strâns pe toți și am decis rapid împreună cu căpitanul că varianta reluării jocului nu ete posibilă..

Deși știam că Vaessen este din nou conștient, am discutat cu arbitrii, iar căpitanul a venit la mine și a spus că jucătorii sunt mult prea afectați emoțional pentru a mai juca", a spus Frank van Mosselveld, directorul executiv al lui RKC Waalwijk.

Etienne Vaessen (28 de ani) joacă la RKC Waalwijk din 2015. A strâns în total 186 de meciuri și și-a ajutat echipa să promoveze în Eredivisie la finalul sezonului 2018/2019.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!