Slaven Bilic nationala Croatiei nationala Ucrainei Rawbau Watford Fotbal extern

VIDEO Caz unic în fotbalul mondial: Slaven Bilic s-a oferit să antreneze pe gratis o echipă națională, negocierile sunt avansate!

Fostul mare fotbalist croat a antrenat-o ultima dată pe Watford, în Championship, care l-a demis în luna martie.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 04 Aprilie 2023, 14:58
Data actualizarii: Marti 04 Aprilie 2023, 14:58

Slaven Bilic (54 de ani), fostul mare internațional croat (locul 3 la Campionatul Mondial din 1998), s-a oferit să antreneze gratis echipa națională a Ucrainei, anunță Index.hr și CNN Turcia.

Bilic, care ultima dată a pregătit-o pe Watford în Championship (liga secundă din Anglia), este favorit să preia banca tehnică a Ucrainei.

Slaven Bilic așteaptă o despăgubire generoasă de la Watford

Sursele citate precizează că negocierile sunt deja într-o etapă avansată și opțiunea lui Bilic de a fi selecționer fără salariu este parțial explicată prin plata compensatorie generoasă pe care urmează să o primească de la Watford, care l-a demis luna trecută.

Bilic s-a retras din cariera de jucător în anul 2000 după ce a jucat șase sezoane în Bundesliga (Karlsruher SC) și Premier League (West Ham United și Everton), iar în ultimele două decenii a antrenat naționala Croației, Beșiktaș, West Ham United sau West Bromwich Albion, printre altele.

Bilic, un om de fotbal atipic, are studii de drept și cântă la chitară în trupa rock croată Rawbau.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!