Cat va fi Messi suspendat din fotbalul international! Starul argentinei si-a aflat pedeapsa dupa scandalul de la Copa America; argentinienii au amenintat cu mutarea in Europa

Cat va fi Messi suspendat din fotbalul international! Starul argentinei si-a aflat pedeapsa dupa scandalul de la Copa America; argentinienii au amenintat cu mutarea in Europa

Messi si-a aflat suspendarea dupa scandalul de la Copa America.

Lionel Messi a primit o suspendare de un meci si o amenda de 1.500 de dolari dupa ce a fost eliminat in meciul Argentina - Chile de la Copa America 2019, a anuntat Tribunalul disciplinar al Confederatiei sud-americane de fotbal (CONEMBOL).

In urma acestei sanctiuni, Messi va rata primul meci pe care selectionata Argentinei il va disputa in preliminariile Cupei Mondiale 2022 din Qatar, care va avea loc in luna martie a anului viitor.

Capitanul nationalei "Albiceleste" a primit cartonasul rosu in minutul 37 al meciului cu Chile, dupa o altercatie cu Gary Medel, eliminat la randul sau de arbitrul paraguayan Mario Diaz de Vivar.

Sanctiunea lui Messi a fost anuntata la câteva ore dupa ce entitatea conducatoare a fotbalului sud-american l-a destituit pe presedintele Federatiei argentiniene (AFA), Claudio Tapia, din rolul de reprezentant al CONMEBOL in cadrul Consiliului FIFA.

Masura a fost luata ca urmare a criticilor pe care Tapia le-a lansat la adresa arbitrului ecuadorian Roddy Zambrano dupa meciul dintre Argentina si Brazilia, din semifinalele competitiei Copa America.

Argentinienii au amenintat CONEMBOL ca vin sa joace in Europa

Suparati pentru eliminarea gratuita a lui Messi in meciul cu Chile, argentinienii au amenintat chiar ca vor refuza sa joace in urmatoarele preliminarii ale Copa America. Unul dintre scenariile avansate in presa sudamericana a fost legat de incercarea Argentinei de a juca alaturi de nationalele din Europa.VIDEO PROTVPLUS.RO

Pepe, provocare picantă pentru Măruță

De ziua lui, Cătălin Măruță a primit cele mai picante întrebări, sub amenințarea sosului iute.


15:02
Concurs de bancuri cu Mioara Velicu și Irina Loghin

Invitate la emisiunea "La Măruță", Mioara Velicu și Irina Loghin s-au duelat în cele mai amuzante bancuri.


18:25
Depresia, boala sufletului

17:26
Keo, un tată de nota 10

07:17
HPV, virusul ce poate cauza cancer de col uterin

HPV este un virus foarte contagios și poate duce la apariția cancerului de col uterin. Peste 80% dintre persoanele active sexual dobândesc acest virus.


13:01
Împreună, de dragul copilului

Misha și Connect-R au rămas în relații bune, de dragul Mayei. Misha: "Niciunul dintre noi nu va trăi toată viața singur."


12:40
Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Epidemia din China. Posibilitatea ca noul coronavirus să ajungă în România
BRAT