Candva "mana lui Dumnezeu", acum "pumnii bestiei" :) Maradona si-a varsat nervii pe un manechin, in timpul unui antrenament de box

Candva "mana lui Dumnezeu", acum "pumnii bestiei" :) Maradona si-a varsat nervii pe un manechin, in timpul unui antrenament de box

•Unul dintre cei mai mari fotbalisti din istorie si autorul reusitei pe care sportul rege nu o va uita niciodata, Maradona s-a reprofilat. Argentinianul s-a apucat de...box :)

•Daca in urma cu trei decenii era autorul golului numit mai apoi "El mano de Dios", Maradona face acum senzatie pe internet cu directele si croseele sale

Diego Maradona a gasit o noua modalitate de a se mentine in forma si de a-si stapani nervii. Argentinianul s-a apucat de...box :)

Fostul international argentinian, castigator al Cupei Mondiale in 1986 si autor al golului dat cu "mana lui Dumnezeu" impotriva Angliei, Maradona a avut o viata tumultuoasa, socand in nenumarate randuri.

Iar ultima sa aparitie nu putea decat sa socheze. Ajuns la 54 de ani, Maradona, care nu a mai antrenat din 2012, s-a filmat in timpul unui antrenament de box.

Diego si-a varsat nervii pe un manechin, lansand directe si crosee nemiloase :)

Acesta a spus in trecut ca doreste sa slabeasca mai multe kilograme, dar si sa revina la un stil de viata mai sportiv, mai ales dupa ce a suferit o operatie la stomac.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cel puțin șapte atacuri armate s-au produs în ultimele zile în SUA. 30 de oameni și-au pierdut viața
BRAT
Modifică setările cookies