VIDEO | Bayern, umilită de Napoli într-o partidă amicală! Căt s-a terminat meciul de pe Allianz Arena

bayern Allianz Arena amical Bayern Munchen Napoli Fotbal extern Bayern, umilită de Napoli într-o partidă amicală! Căt s-a terminat meciul de pe Allianz Arena
Alecu Mihai
Data publicarii: Sambata 31 Iulie 2021, 19:45
Data actualizarii: Sambata 31 Iulie 2021, 20:03

Bavarezii nu par pregătiți de noul sezon.

Pregătirea pentru noul sezon pare a fi una grea pentru Bayern, care nu a avut cele mai bune rezultate în amicale. Cu mai mulți fotbaliști care au avut o vacanță prelungită, din pricina Campionatului European, bavarezii au pierdut cu Koln, 3-2, cu Borussia Monchengladbach, 2-0, și au remizat cu Ajax, 2-2.

Noul antrenor al campioanei Germaniei spera că odată cu revenirea vedetelor lucrurile se vor schimbe, iar primul test pe care l-au avut a fost în compania celor de la Napoli, chiar pe Allianz Arena, însă cursul jocului avea să ducă la un rezultat șocant pentru bavarezi.

  • Bayern, umilită de Napoli într-o partidă amicală! Căt s-a terminat meciul de pe Allianz Arena

Napoli, ucigătoare pe contraatac


Italienii au dovedit că sunt mai conectați la meci, în special pe finalul lui, chiar dacă sunt cu pregătirea în urmă față de bavarezi, și i-au penalizat pe contraatac pe nemți, învingând cu 3-0. Victor Osihmen a reușit o dublă, în minutele 70 și 71, iar Machach a inchis tabela în minutul 86, desăvâșind victoria clara a celor de la Napoli.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!