Fotbal extern

Barcelona are trei solutii pentru a-i prelungi contractul lui Messi! Propunerile primite de clubul catalan 

Contractul lui Leo Messi cu Barcelona a expirat in urma cu cateva zile. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Sambata 03 Iulie 2021, 17:39
Data actualizarii: Sambata 03 Iulie 2021, 17:40

Starul Barcelonei a ramas liber de contract, iar viitorul sau continua sa fie in aer, tinand cont ca din partea Barcelonei nu a aparut anuntul asteptat de milioane de fani. Fostul candidat la alegerile prezidentiale, Toni Freixa, a venit cu propuneri de solutii in cazul lui Messi. 

Acesta a postat pe contul de Twitter cele trei optiuni pe care le vede el pentru continuitatea superstarului argentinian. 

  • Barcelona are trei solutii pentru a-i prelungi contractul lui Messi! Propunerile primite de clubul catalan

Prima masura pe care o sugereaza Freixa este ca Leo sa scada din pretentiile salariale pe care le are; iar cea de-a doua ar fi ca Barcelona sa faca acelasi lucru pentru a se asigura ca argentinianul ramane. Ultima propunere a lui Freix a fost ca cei din conducere sa obtina mai multe venituri, insa fara ca datoria pe care clubul o are deja sa creasca. 

Barcelona a inceput o cursa contracronometru pentru a-i prelungi contractul lui Messi. Catalanii trebuie sa se asigure ca respecta regulile fair play-ului financiar. Propunerea sefilor de pe Camp Nou trebuie sa tina cont si de problemele financiare ale clubului. 

CITESTE SI

Modifică setările cookies