Florin Bratu Fatih Terim Marius Sumudica Fotbal extern

"Atunci cand mi-a fost greu a facut asta!" Bratu a vorbit cu Fatih Terim la telefon! Ce i-a transmis antrenorul de legenda al Turciei despre Sumudica!

Gaziantep este una dintre cele mai in forma echipe din Turcia in acest moment. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 24 Decembrie 2020, 16:08
Data actualizarii: Joi 24 Decembrie 2020, 16:15

Echipa lui Sumudica se afla pe locul patru in acest moment, la trei puncte distanta de lider, dar cu un meci mai putin. Florin Bratu a laudat performanta antrenorului roman si a declarat ca a avut o discutie in urma cu trei saptamani cu Fatih Terim. Antrenorul lui Galatasaray i-a transmis ca are numai cuvinte de lauda pentru Sumudica si ca e impresionat de ceea ce a reusit sa realizeze la echipa turca. 

"Te felicit Marius, ai fost printre putinii oameni de fotbal, care atunci cand mi-a fost greu mi-a dat un mesaj sau m-a sunat. Asta e Marius Sumudica! Pentru asta iti multumesc foarte mult. Am vorbit in urma cu trei saptamani cu Fatih Terim pentru cateva minute bune si mi-a vorbit foarte frumos despre tine, e un lucru mare. Asta arata ce ai construit acolo si constructia asta vine pe niste rezultate, iar rezultatele iti aloca respectul celor din jur", a declarat Florin Bratu la Digi Sport.

Sumudica i-a raspuns lui Bratu in direct, adresandu-i cuvinte frumoase si spunandu-i ca are un potential mare ca sa ajunga un mare antrenor. 

"Ai carisma si trebuie sa antrenezi. Cand aveai rezultate la Dinamo, clubul nu ti-a dat incredere, daca o facea clubul nu era unde e acum. Eu cu Florin nu am avut o relatie deosebita, am fost colegi foarte putini la Rapid, dar mi se pare un tip onest. Ma afecteaza ce se intampla la Dinamo, ma afecteaza ce a patit Rapidul, la fel si pentru restul echipelor de traditie."

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies