Fotbal extern

Astia au luat-o razna TOTAL! :) CUPLUL ANULUI se reface! Mama lui Neymar l-a iertat pe iubitul cu 30 de ani mai tanar

Relatia dintre Nadine Goncalves (52 de ani), mama celebrului fotbalist Neymar, si tanarul de 22 de ani Tiago Ramos capata accente de telenovela.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 28 Mai 2020, 21:52
Data actualizarii: Joi 28 Mai 2020, 21:58

La scurt timp dupa ce s-au despartit, se pare ca cei doi si-au reluat legatura sentimentala care a facut inconjurul lumii.

”Inexplicabilul nu se explica, se traieste...”, e motto-ul dupa care se ghideaza Nadine, mama starului de la PSG justicandu-si cu aceste cuvinte decizia de a se combina cu un partener cu aproape 30 de ani mai tanar.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O inexplicável não se explica, se vive... ❤️

A post shared by Nadine Gonçalves (@nadine.goncalves) on

Inedita poveste de iubire a fost deconspirata prima data la mijlocul lunii aprilie, dar n-a durat mult. Pentru ca a aflat de trecutul controversat al lui Tiago, care a intretinut relatii amoroase inclusiv cu alti barbati, mama starului de la PSG a zis stop dupa numai cateva saptamani.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Keep calm ????

A post shared by Tiago Ramos (@tiagoramoss) on

Acum, presa braziliana a aruncat din nou ”bomba”, sustinand din surse sigure ca Nadine si Tiago formeaza din nou un cuplu. Dovada cea mai clara e o ultima fotografie postata de Ramos pe contul de Instagram, unde apare intr-o piscina aflata in imediata vecinatate a resedintei lui Nadine dintr-un cartier al metropolei Sao Paulo.
 

Modifică setările cookies