Arturo Vidal denunță „jafurile” pe care le-a suferit în meciurile disputate împotriva lui Real Madrid în carieră

Arturo Vidal Barcelona Bayern Munchen Real Madrid Fotbal extern Arturo Vidal
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Joi 14 Septembrie 2023, 17:23
Data actualizarii: Joi 14 Septembrie 2023, 17:27

Fostul fotbalist al Barcelonei, Arturo Vidal, atac devastator la adresa lui Real Madrid.

Arturo Vidal, care în prezent evoluează la Athletico Paranaense, a adus în discuție în timpul unei emisiuni pe platforma Twitch o serie de "robos" (nedreptăți) pe care le-a suferit în meciurile împotriva Real Madrid pe parcursul carierei sale.

Într-o discuție cu „La Cobra”, mijlocașul chilian în vârstă de 36 de ani a dezvăluit nemulțumirea față de arbitrajul de la două meciuri din Liga Campionilor pe care  disputat împotriva Real Madrid, pe când juca pentru Bayern Munchen. Conform lui Vidal, Cristiano Ronaldo a marcat două goluri din poziție afară din joc în acele partide, iar Casemiro ar fi trebuit eliminat.

„Pe stadionul lor a fost un meci teribil. Prima eliminare a fost foarte ciudată... am fi putut câștigat două Ligii ale Campionilor”, a spus Arturo Vidal, care a suferit recent o accidentare gravă în timp ce juca pentru selecționata Chile.

Întrebat de către „La Cobra” dacă simte că există un arbitraj favorabil Real Madridului în Liga Campionilor, Vidal a oferti un răspuns cât se poate de clar: „Există multă presiune. Din ceea ce am trăit, cred că da”, a mai spus Vidal, potrivit marca.com.

Vidal, pus să aleagă între Suarez și Lewandowski

La final, Arturo Vidal a susținut că Luis Suarez și Robert Lewandowski sunt cei mai buni atacanți centrari pe care i-a văzut. „Luis Suárez sau Lewandowski? Amândoi sunt foarte prolifici în marcarea golurilor. Nu știu dacă va exista vreodată un atacant mai bun decât ei. Lewandowski are multe calități, dar eu îl prefer pe Luis Suárez... Suárez are acea șiretenie specifică jucătorilor sud-americani, ceva ce Robert nu are.”

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!