VIDEO EXCLUSIV Ar fi fost lovitura carierei pentru Ioan Becali: „A avut în mână pariul Cristiano Ronaldo!” Cum putea colabora cu superstarul portughez 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Miercuri 25 Ianuarie 2023, 10:32
Data actualizarii: Miercuri 25 Ianuarie 2023, 10:43

Cristiano Ronaldo (37 ani) nu mai este reprezentat de Jorge Mendes, agent cu care a colaborat în ultimele două decenii. 

Agentul portughez l-a reprezentat pe atacant încă de la începutul ascensiunii sale, el fiind cel care i-a adus și cele mai importante transferuri din carieră. Însă, relația celor doi de colaborare a ajuns la final după tot scandalul provocat la Manchester United. 

Jorge Mendes nu a fost cel care a intermediat transferul lui Ronaldo la Al-Nassr, iar presa internațională anunță că ruptura s-a produs după ce atacantul portughez i-ar fi impus agentului să îi obțină un transfer la Chelsea sau Bayern Munchen. Mai mult, Mendes nu a fost de acord nici cu interviul exploziv acordat lui Piers Morgan, interviu care a dus la ruptura de United. 

Ciprian Marica dezvăluie: „A intermediat discuția dintre Giovanni Becali și Ronaldo!” 

Invitat în platoul emisiunii „Ora exactă în sport”, Ciprian Marica a comentat subiectul disputei dintre Cristiano Ronaldo și Jorge Mendes și a făcut o dezvăluire incredibilă. Fostul fotbalist a declarat că Marius Nicuale, cel care a fost coleg cu Ronaldo la Sporting, i-a dezvăluit că portughezul a fost aproape de a colabora cu Ioan Becali. 

„Unul fără celălalt nu ar fi ajuns acolo unde sunt astăzi, anume unul dintre cei mai buni jucători din lume, fără Mendes, Ronaldo probabil nu ar fi fost ce e azi și invers pentru că Jorge Mendes, fără Cristiano Ronaldo ar fi fost un agent anonim. Cu el s-a lansat și alături de el, pentru că atunci când îl ai pe Cristiano Ronaldo vin automat și alți jucători către tine, și-a deschis o ușă cu el. 

A fost un pariu, un pariu pe care am înțeles că l-a avut în mână și Giovanni Becali, îmi povestea Marius Niculae la un moment dat și a fost la o sclipire să îl semneze pe Cristiano. Marius mi-a povestit că a intermediat puțin discuția dintre Giovanni Becali și Cristiano Ronaldo”, a declarat Ciprian Marica la PRO Arena.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!