Cristiano Ronaldo Al-Nassr Arabia Saudita Manchester United Fotbal extern Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo e și manager la Al-Nassr! A instaurat o „listă de bune practici” pentru a nu fi surprins ca la Manchester United

Cristiano Ronaldo este implicat activ în dezvoltarea lui Al-Nassr. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 24 Ianuarie 2023, 23:45
Data actualizarii: Miercuri 25 Ianuarie 2023, 09:50

În ultima zi din 2022, Al-Nassr a anunțat oficial că l-a transferat pe Cristiano Ronaldo (37 ani), din postura de jucător liber de contract. Clubul din Arabia Saudită l-a convins pe deținătorul a 5 Baloane de Aur cu un salariul anual de 200 de milioane de euro pe sezon. Astfel, în aventura de doi ani și jumătate de la Al-Nassr, superstarul portughez ar urma să câștige 500 de milioane de euro.

Cristiano Ronaldo o ajută pe Al-Nassr să se dezvolte 

Pe lângă aportul pe care îl aduce în teren, superstarul portughez are un rol important și în organizarea clubului. Conform ESPN, Cristiano Ronaldo a propus „o listă cu bune practici” care vor ajuta la dezvoltarea infrastructurii. Pentru că, potrivit aceleiași surse, obiectivul lui Al-Nassr nu se limitează doar cucerirea Arabiei Saudită, ci întregului continent. 

Revenirea la Manchester United l-a șocat pe Cristiano Ronaldo

În vara lui 2021, Cristiano Ronaldo revenea la Manchester United după 12 ani, timp în care a jucat pentru Real Madrid și Juventus. Însă, întoarcerea nu a fost atât de plăcută pentru cel mai bun marcator din istoria fotbalului, cu 821 de reușite. Acesta a precizat că gruparea de pe Old Trafford folosea aceeași tehnologie ca în 2009, când Ronaldo se transfera pe Santiago Bernabeu. 

„Nimic nu s-a schimbat, piscina, jacuzzi, chiar și sala de fitness, tehnologia, în bucătărie, până și bucătarii, pe care chiar îi plac și îi apreciez. S-au oprit în timp și asta mă surprinde.

Da, am rămas surprins, pentru că mă așteptam să văd lucruri diferite în ceea ce privește infrastructura, tehnologia. Dar din păcate, continui să văd lucruri pe care le-am văzut deja când aveam 23 sau 24 de ani”, a spus Ronaldo, în interviul acordat lui Piers Morgan.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!