"Am nevoie de o pauză". Mesaj direct pentru Pep Guardiola din partea unui star de la Manchester City

Rodri Manchester City Pep Guardiola Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 11 Aprilie 2024, 10:27
Data actualizarii: Joi 11 Aprilie 2024, 10:44

Real Madrid și Manchester City au încheiat la egalitate, scor 3-3, în prima manșă din sferturile de finală din UEFA Champions League.

În urma remizei de pe Santiago Bernabeu, Rodri a ajuns la 429 de meciuri și 66 de meciuri consecutive fără înfrângere, cu el prezent pe teren, pentru 'cetățeni'.

Rodri are nevoie de o pauză

Mijlocașul lui Manchester City a mărturisit că simte nevoia câtorva zile libere, în care să-și revină și să-și dozeze efortul pentru meciurile care au mai rămas din acest sezon.

Jucătorul de 27 de ani a bifat al 41-lea meci din această stagiune pentru campioana din Premier League, având 3498 de minute jucate.

"Am nevoie de o pauză. Câteodată e așa cum e. Trebuie să mă regrupez. Odihna este ceva ce iau în calcul", a spus fotbalistul.

Manchester City mai are de jucat șase partide în această lună, în încercarea de a cuceri, din nou, titlul, FA Cup și Champions League. 

Următoarea confruntare este în Premier League, sâmbătă (13 aprilie), cu Luton. 

Rodri a ajuns la Manchester City în iulie 2019, după ce s-a despărțit de Atletico Madrid. Englezii au plătit 70 de milioane în schimbul mijlicașului, care a crescut la echipa de tineret a lui Villarreal. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!