Fotbal extern

Al-Khelaifi îi face toate poftele lui Messi! Schimbul de milioane prin care Aguero ar putea ajunge la PSG

PSG, dispusă să facă totul pentru ca Messi să se simtă ca acasă la Paris.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 17 Octombrie 2021, 17:33
Data actualizarii: Duminica 17 Octombrie 2021, 17:46

Messi a semnat în această vară cu PSG și s-a despărțit de Barcelon după aproximativ 21 de ani petrecuți pe Camp Nou. Din acest motiv starul argentinian are probleme de adaptare la noua sa echipa.

Al-Khelaifi i-a promis că îi face toate poftele și se ține de cuvânt. Președintele lui PSG vrea să-l aducă pe Aguero, cel mai bun prieten al lui Messi, la Paris.

În afacere ar urma să fie implicat un alt atacant argentinian. Este vorba de Icardi, care nu-și mai găsește locul la echipă odată cu sosirea lui Messi.

Barcelona ar fi acceptat deja, potrivit El Nacional, schimbul între argentinieni și este de așteptat ca în vară Icardi să ajungă la Barcelona, în timp ce Kun Aguero l-ar urma pe Messi la PSG.

În momentul de față, schimbul pare mai avantajos pentru Barcelona, care l-ar ceda pe Aguere, care la 33 de ani se apropie de finalul carierei, în timp ce Icardi are doar 28 de ani și mai are mult de jucat.

Kun Aguero este cotat la 15 milioane de euro de site-urile de specialitate, în timp ce Icardi are o cotă de piață de 35 de milioane de euro.

CITESTE SI
Modifică setările cookies